AKTUELNO

Njen budući suprug nije štedeo ni jedan evro.

Pevačica Tamara Đurić zaprošena je u Budvi, a na njenu ruku verenik je stavio prsten od čak 20.000 evra. Ko je izdvojio ovoliki novac za Tamarinu ruku, još uvek nije poznato.

Foto: Pink.rs

- Tamara je bila baš iznenađena. Dečko joj je priredio divno veče. Odveo je na večeru, sve vreme opušteno pričao i baš se nije nadala onom što će da usledi. Kad je naručio šampanjac, ništa nije posumnjala, jer ga svake večeri piju kad izađu. Međutim, kad je konobar doneo piće i prineo joj čašu, imala je šta da vidi. Bilo je kao u filmovima. Tamara je bila oduševljena kad je u čaši penušavog vina ugledala skupoceni prsten. Odmah je rekla da - priča dobro obavešten izvor.

Pročitajte još:

KALINIĆ U ŠOKU! Snimao ženu na plaži, pa poručio: Bolje da sam uradio OVO nego što sam je odveo na more (VIDEO)

Đurićeva je o svo izabraniku progovorila prvi put na televiziji Pink u emisiji ''Rada sam'' i tada otkrila da je on veoma uspešan biznismen.

Foto: Pink.rs

Tamara je priznala javnosti da ima dečka, ali nije želela da priča o njemu. Sve vreme ga je čuvala od javnosti, a jedino što je dosad o njemu otkrila je da je uspešni biznismen.

- Moj dečko je duhovno bogat čovek, a njegove finansije me ne zanimaju! Svakako je uspešan, ali u njegov bankovni račun nisam zavirivala jer me ne interesuje - rekla je ona.

- On je dobar čovek i divna osoba, a to je najbitnije. Inače, u slobodno vreme slika ikone - ispričala je bivša učesnica rijalitija ''Farma''.

Foto: Privatna arhiva

Autor: Pink.rs

#Tamara Đurić

#Veridba

#pevačica

#starleta

'