AKTUELNO

Rasulo!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugarima je pušten naredni klip i imali su prlike da pogledaju svađu Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Ne mogu da idem protiv sebe. Nismo pričali celu noć, celi dan i opet celu noć. Sinoć pred emisiju sam otišla da mu se izvinim. Malo se zanesemo na ovom dvosedu, treba da se vratimo za sto. Jaka je strast, stvarno je prejako. Ovde je nemoguće kontrolisati u tolikoj količini. Ja sam slobodna devojka, izašla sam iz braka, njegova sam devojka. Ne treba da se suzdržavam od strasti. Dosta sam bila neko ko se prikrivao, ne zbog mene nego zbog spoljnog sveta. Ne možemo da se sudržimo, želim svakom da oseti takvu strast. Dok smo se kontrolisali, nije bilo dobro po nas - rekla je Dalila.
Šta da vam kažem, ko je ulazio na porno sajt, kad ne razumete engleski, ovo je sad prevedeno. Do juče je vređala sve koji se*s upražnjavaju vidljivo, sad joj se osladilo. Stavio sam tačku, uhvati me blam malo - dodao je Dejan.
Kako kažu, nekom je ovde rijaltii igra, a nekom stvaran život. Ja sam u vezi, nastajale su mnoge stvari, to nisu tabu teme i sramota. Može da bude sramota samo onima koji glume poštene, a napolju se zna šta rade. Ja ovde imam se*ualni odnos sa svojim partnerom, Šta treba, da sadimo cveće? Ja da sam osetila da mi Filip nije strastven, ne bi došlo do poljupca - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara, što si se uspalila? - pitao je Car.
Neka kaže da je promenila mišljenje. Je l' zabranjeno? - uzvratila je ona.
Tara nije ništa nenormalno rekla - ubacio se Đedović.
Imala si juče potrebu da mi kažeš da sam kuja, ja tebi imam potrebu da kažem ovo - dodala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti želiš da budeš deo priče. Tara, uživaj u svojoj ljubavi - poručila je Dalila.
Pričaš jer si zaljubljena i želiš da mu pereš čarapu. Bolje reci sve što ti je nejasno - dodao je Car.
Juče je rekla da sam kuja, mogla sam dajoj kažem ku*vo. Ja sam bila sa njom u "Zadruzi 3" i ove godine je krila odnos, a sad joj je normlano. Da li si promenila mišljenje? - pitala je Tara.
Sad imam strastveniji odnos - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo bili sa njom u trećoj sezoni gde je ona nama je*ala kevu - ubacio se Karić.
Čujem da si ih ti mirila u pušionici - dodala je Dalila.
Ja sam samo porokomentarisala da znam da mu je stvarno krivo. nemam na šta da budem ljubomorna. Ti si mnogo niže nego što sam ja ikada bila. Ja sam bar čekala papire - dodala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga