AKTUELNO

Otkrio i šta misli o Đoletu Kralju, koji ga je isprozivao!

Stefan Šebez, učesnik četvrte sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, bio je i ostao jedan od najbližih prijatelja Filipa Cara koje je upoznao u Beloj kući, a njih dvojica su nastavili da se druže i nakon završetka "Zadruge 4".

Car često pominje Šebeza, a mnoge je začudilo to što Stefan nije došao kao podrška u studiju kad je Filip bio nominovan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je Filipov odnos sa Dalilom Dragojević glavna tema u "Zadruzi 5", i jedna od glavnih tema u regionu, sve je zanimalo šta Stefan ima da kaže na ovo, a on se oglasio eksluzivno za naš portal.

Sve što se dešava je katastrofa. Ceo taj odnos i njeno ponašanje. Dalila mu nije trebala nikako - poručio je kratko Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja Marinković će postati zvanična takmičarka pete sezone ove subote, a Stefan misli da će ovo mnogo uticati na Dalilin i Carev odnos.

Biće im veselo kad uđe Maja Marinković - istakao je Šebez.

Foto: Pink.rs

Đole Kralj, jedan od najboljih drugara Dragane Spasojević, rano jutros je sa Dalilom i Carem komentarisao mnoge teme, a opleo je i po Šebezu, kog je Car branio.

Što se tiče ove spodobe, tu grešku prirode sam sreo dva puta u životu i bilo bi me sramota da bilo šta komentarišem o toj karikaturi - poručio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Zahvalili smo se Stefanu i upitali ga da li je u kontaktu sa Filipovom porodicom, koja i dalje ne želi da se oglašava, a on nam je dao kratak odgovor.

Nema na čemu, ne bih ostalo ništa više komentarisao - poručio je Šebez.

Foto: Red TV Printscreen

Autor: M. P.