AKTUELNO

Intervencija je obavljena u Čačku, a zbog postoperativnog perioda Šaulić je bio primoran da otkaže unapred zakazane nastupe.

To što je u sedmoj deceniji života kralja narodne muzike Šabana Šaulića ne sprečava da snima nove pesme i druži se sa hiljadama fanova na solističkim koncertima širom sveta, a sada je došao trenutak da, ipak, pauzira sa svojim profesionalnim aktivnostima i nakratko stavi tačku na sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, član žirija "Pinkovih zvezda" je pre nekoliko dana operisan, a trenutno se uspešno oporavlja.

Pročitajte još... NINA RADULOVIĆ POKAZALA JEZIVI OŽILJAK, PA PRIZNALA: Ujeo me je i trajno ostavio otisak SVOJE VILICE na mojoj koži!

- Nedavno je shvatio da ima problem sa zubima koji je i estetske i zdravstvene prirode, pa je rešio da to popravi. Ugradio je implantate ne samo zbog izgleda, o kome kao javna ličnost svakako vodi računa, već i zato da mu se zubi ne bi raslojavali, što može loše da utiče na zdravlje. Naravno, predstoji mu oporavak zbog koga će morati da smanji obaveze, iako se trudi da odradi većinu dogovorenih nastupa, pa je zato i odložio letovanje u Turskoj, na koje je planirao da ide sa suprugom Gocom - otkrio je izvor blizak Šaulićima i dodao da je intervencija obavljena u Čačku.

Foto: Promo

Ovu informaciju potvrdio je i pevač.

- Tačno je da sam imao stomatološku operaciju, ne samo zbog estetike, nego i zbog zdravlja, ali hvala Bogu, sve ide kako treba, dobro se osećam. Ipak, morao sam da otkažem odmor, a postoji mogućnost i da pomerim neke nastupe kako bih se što brže potpuno oporavio, pogotovo zato što me od jeseni čekaju velike obaveze. U pitanju su nove pesme i moja velika oproštajna koncertna turneja koju planiram da održim u salama i halama po Srbiji i regionu - otkrio je Šaulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pink.rs

#Operacija

#Pinkove zvezde

#pevač

#Šaban Šaulić

'