AKTUELNO

Više ništa nije isto!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a prvi klip za večeras prikazao je današnje potpisivanje razvoda Dalile i Dejana Dragojevića. Filip Car, kao Dalilin dečko, takođe je komentarisao ono što se dogodilo:

Taman sam došao u kuću kad su bili pozvani na kapiju. Delovalo mi je kao da su oboje to uradili sa lakoćom. Mene je to podsetilo na jednu situaciju, bilo mi je smešno... Glupo mi je bilo i što se to sve događalo ovde, kao komunalci, kad potpisuju iznad kante. Malo ružno, ali šta se sve dešavalo ovde, to nije najružnije, to je samo potpis, koji je banalan, nakon svega. Slažem se sa dosta stvari koje je rekla Dalila, to je jedino što tražim od nje. Njen i Dejanov odnos je striktno njih, moj i njen je moj i njen. Ako ona bude ispoštovala ono što ja želim, to će biti odlično - komentarisao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da shvatimo da je naša veza naša stvar, da je ne dotiču više Dejanove uvrede, nepotrebno je. Ako ti bivši muž kaže da si klošarka, šta treba, i ona njemu da uzvrati? Na šta to liči? To nije nikome zanimljivo, to je loše po njih i po mene, treba da se zna... Ako je on mogao ispoštovati nju, može i ona njega. Ne znam koji mi je gori konflikt. Odvratan mi je i moj konflikt sa Dejanom, užas mi je i sa Miljanom i sa Mensurom, jer nam to ništa nije bilo potrebno! Naravno da će drugi koristiti našu situaciju protiv nas. Dejan će se fokusirati na sebe, tako ćemo i mi na druge ljude. Meni je lakše samo radi jedne stvari, zato što će manje ljudi moći njoj stavljati na teret da još nosi papir, da ima muža i momka, ovo se sad privodi kraju... Sad je sve na meni i njoj, da li je oboma vredelo. Da li mi je vredelo ulaziti u tu vezu i nositi to breme? - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije problem svađati se sa ljudima, ali kad sam ja prav... Ali kad sam neispravan, kad imam grižu savest. Imao sam ja grižu savest i kad sam ulazio u vezu sa Dalilom, ali nisam mogao da se suzdržim. U svađi sa Dejanom sam donji, jer se izdešavalo ono što jeste. Uvek sam joj govorio da ga ne vređa, da ne gura ruke u njegov garderober... Kao što je Dalila imala pravo da se zaljubi i izabere svoj put, tako i Dejan ima prava da radi šta god želi, da nam drobi 24 sata. Mislim da ona i ja samo o nama treba misliti. Ja nisam video Dalilu na klupi, neke vulgarne stvari, mene je danima šamarala tim nekim lošim stvarima, sve je to eskaliralo. Ne znam kako uopšte razgovaramo i pričamo. Nas dvoje se volimo, to je neminovno. Toliko me je ta situacija sa njom ponela, probaću sa njom na neki drugi način, nadam se da ćemo uspeti i da će shvatiti da joj ja ne mislim loše. Mene će se Bruno odreći ako ja krenem napu*avati celu kuću, mi smo doterani do zida sa našim činom. Mi smo u vezi 21 dan, punih dva meseca smo u kontaktu i zajedno, to se već sada treba dovesti u red, za mene bi najveći poraz bio izgubiti nju. Da neko upire prstom u mene, a nemam ni nju. Daj da bar sačuvamo nas. I Dejan će naći svoju sreću, on će dobro proći i u narodu i u rijalitiju, iako to nije sam želeo, nije želeo da bude jadan, žrtva, ušao je i naoštrio se da bude najgori - obrazložio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga