AKTUELNO

Dve prijateljice jedva su dočekale da se ponovo sretnu.

Sanja Marinković, voditeljka TV emisije "Magazin In", neguje dugogodišnje prijateljstvo sa spisateljicom Vesnom Dedić, koja joj je ujedno i bliska saradnica.

Pročitajte još... NJOJ FILTERI I FOTOŠOP NISU POTREBNI: Sanja Marinković fotkama u kupaćem zadala domaći zadatak! (FOTO)

Foto: Instagram

Njih dve osnovale su školu za medije u kojima polaznike uče novinarskom zanatu, svakodnevno se druže, zajedno se pojavljuju na javnim događajima i u TV emisijama, a jedna drugoj pružaju maksimalnu podršku kako na privatnom, tako i na poslovnom planu.

Foto: Instagram

Voditeljka i spisateljica ne mogu ni da zamisle da prođe jedan dan, a da se ne vide, ne popiju kafu i proćaskaju o svim onim temama koje su karakteristične za dve najbolje prijateljice, a onda je došao trenutak da se rastanu. I dok je Vesna tokom leta boravila u Beogradu, Sanja je spakovala kofere i otputovala u Španiju gde je provela predivnih mesec dana, a čim se vratila u srpsku prestonicu poletela je svojoj prijateljici u zagrljaj.

Foto: Instagram

Sanja i Vesna družile su se sinoć kraj reke, a fotografiju sa ponovnog susreta Dedićka je objavila na svom nalogu na Instagramu.

Foto: Instagram

Posle mesec dana ponovo vino sa Sanjom. Ona o Španiji, ja o Beogradu leti - napisala je Vesna, a nema sumnje da će joj ovo veče još dugo biti u najlepšem sećanju.

D. Tanasijević

#Beograd

#Letovanje

#Magazin In

#Sanja Marinković

#Televizija Pink

#Vesna Dedić

#Španija

'