AKTUELNO

Uz nju je do kraja!

Ljubavna drama iz ''Zadruge 5'' o kojoj bruji čitav region iz dana u dan dobija nove razmere. Drama između Dalile, Dejana i Cara nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a naročito njihove najbliže.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznato je da je Dalilin otac Huso Mujić na Dejanovoj strani, te je u nekoliko navrata istakao da će mu čak i kuću prepisati, a sada se za Pink.rs oglasila Dalilina bliska drugarica iz Sarajeva.

Ona ističe da je bila jako potresena dešavanjima iz hotela, te da joj je bilo jako teško što nije mogla bar da zagrli Dalilu nakon Filipovih gnusnih uvreda, koje su je potpuno slomile.

Bila sam van sebe dok sam gledala gnusne uvrede koje Filip Car izgovara mojoj Dalili. Nakon svega ona to nije zaslužila! Osećala sam se užasno zbog nemogućnosti da joj pomognem u tom trenutku, ili bar da je zagrlim... Nikada je nisam videla takvu, po pogledu sam mogla da osetim njenu bol i razočarenje u Filipa. Onako gnusne reči da izgovoriš ženi koja je sve ostavila zbog ljubavi prema tebi, sramno i neukusno - priča Dalilina prijaljica iz Sarajeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim da se Dalila pokajala, jer jedno je signurno, išla je srcem i uradila je kako je osećala. To je jedina prava odluka u tom trenutku. Lako je komentarisati sa strane i osuđivati... Njen brak sa Dejanom jeste bio lep, ali njoj je tu očigledno nešto falilo, i bolje što se sad završilo, nego da su pola života izgubili u laži. Ovo je cena za sve lepo što dolazi, a sigurna sam da će se izdići iz svega lošeg - dodaje ona.
Dalila je jaka, izguraće ona ovo do kraja uzvišene glave. Iako su njeni najbliži frapirani postupcima, ja je razumem. Ima nas prijatelja koji se ne odričemo tako lako nekog svog, išla je srcem i to se vidi, kome se ne sviđa nije joj nikada ni bio prijatelj. Kroz ovu situaciju primećujem da Dalila vraća sebe, a nema ništa gore kad sebe izgubiš, žrtvovajući se i gradeći neki odnos. Da li će ljubav sa Filipom opstati sumnjam, a i ne verujem da će Dalila tako lako preći preko onakvih reči, iako vidim da ga je mnogo zavolela - zaključila je Dalilina drugarica.

Foto: Jelena Simonović

Autor: M.M.