AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Kao bomba je odjeknula vest da se intrigantna bivša zadrugarka Maja Marinković na velika vrata vraća na velelepno imanje u Šimanovcima, da pomrsi konce u ''Zadruzi 5''.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta god da planiram i smišljam, od toga nema ništa, radiću onako kako osećam ako budem ulazila u Zadrugu, a to će svakako biti skandalozno - priča Maja.

Osvrnula se na svoju pesmu ''Maserati'', pa otkrila planove za budućnost:

Pesma je bila moj hir, ja sam to ispunila, ako budem želela ponovo snimiću. Inače imam cilj, želim da otvorim svoj salon - otkrila je Maja, pa prokomentarisala novu pesmu Mine Vrbaški:

Foto: TV Pink Printscreen

Čula sam jer sam videla da ljudi reklamiraju preko Instagrama, ali to su nebitne osobe koje ja ne komentarišem, kad god je vidite po portalima, vidite je preko mog imena - priča Maja za Minu.

Osvrnula se i na Carevo vređanje Dalile:

Ne mogu da kažem zvanično, jer postoje devojke koje se zvanično bave tim, evo na primem Mina Vrbaški, dakle to je delatnost. Takve devojke ne mogu da se ljute, za Dalilu to nisam čula, ali da je razvratnica, a u braku je, to bi moglo da se kaže - rekla je Marinkovićeva.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Otkrila je i detalje svog odnosa sa Stefanom Đurićem Rastom sa kojim je ranije sarađivala:

Stalno se komentariše naš odnos, ja sam samo snimala spot za njega. Nikada nismo ništa imali, nije ni probao, tada je bio u vezi sa drugom devojkom - zaključila je Maja.

Za kraj je priznala u kakvim je odnosima sa roditeljima, budući da se mnogo spekulisalo o ratovima u porodici:

I sa mamom i sa tatom je sve u redu. Mama i ja dugo godina nismo pričale, drago mi je što smo izgladile odnos, ipak jedna je majka, svako dete treba da bude u odličnim odnosima sa svojim roditeljima - dodaje Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.