AKTUELNO

Burna noć u Beloj kući!

Sreda noć rezervisana je za ulazak voditelja Milana Miloševića u Belu kuću i emisiju Pitanja gledalaca. Milan je od samog početka emisije krenuo da rešeta zadrugare pitanjima koje su postavljali gledaoci na Fejsbuku.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Prvo pitanje bilo je za Filipa Cara i ticalo se sukoba koji je imao dan ranije sa Dalilom Dragojević u hotelu.

Nikome nisam ja uništio život, svako sam bira svoj put. Ona je izabrala moj put i da se ponašala onako kako treba i kako je logično bilo bi sve u redu. Što se tiče kreveta, svoj sam prepustio nekome ne znam ni kome. U tom sam krevetu, ona meni ne smeta. Ako ne budem samac u tom krevetu kroz osam meseci je*iga. Mi i ovako živimo ovde svingerski, ne želim da tražim drugi, sviđa mi se ta pozicija. Neću je vređati, neću joj praviti probleme. Mislim da sam bio svirep, možda sam i preterao, ali ovoga puta smatram da nisam. Nije mi žao jer su njeni postupci mnogo teži od mojih reči. Sa njom sam probao lepo da razgovaram, ali je ona bila bezobrazna, pa je upoznala nekog Filipa, a sada će i trećeg. Više je neću pominjati, biće za mene vazduh - odgovorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je potom ustala i rekla da njoj Car jeste uništio život i otkrila da se kaje što je mislila da će u tom odnosu biti srećna. Cara je osudio Mića zbog uvreda koje je irekao Dalili.

Car je nakon toga izneo niz optužbi na Dalilin račun, a potom su zadrugari kometarisali kako Dalila krivi Dejana jer misli da on može da promeni Caru mišljenje o njoj.

Dalila je potom rekla da joj je i Dejan uništio život:

Pustite me da završim, proživljavam šokove svaki dan, pokušavam već pola sata pokušavam da odgovorim na pitanje. Jesam mu rekla da sam ga povredila, da mi je žao zbog svega, ali sam bar bila iskrena. Bilo mi je lepo i ja sam samo otišla na tu stranu a on mi je na sve to govorio da neću naći sreću. U tom trenutku sam napustila sve, jer sam osetila da sam da sam tu zadovoljna, a ovaj čovek je indirektno pokušavao da nametne da sam loša, da sam laka. Sve vreme je radio na tome da ja ispadnem najgora, jer je Filipa dobro procenio i znao je šta treba da laže, a mene već dovoljno poznaje i znao je šta i kako treba da radi - govorila je Dalila.

Dejan je nakon toga otkrio kako se oseća nkon što je tražio papire za razvod:

Foto: TV Pink Printscreen

Osećam se odlično i negde, hvala Bogu, smatram da sam ja to trebao i ranije da kažem i taj osećaj mi nije dao da to prevalim preko jezika. Sinoć, kada je Filip došao sa tom pričom, rekao sam hvala Bogu što je to u procesu, tako da se osećam bolje. Jeste, pukla me je realnost. Svakoga dana pomalo, ali je juče bio konačan udarac. Nije me sramota tog odnosa od pet godina, ali me je sramota osobe sa kojom sam bio i to će me proganjati do kraja života. Nisam mogao da se sastavim i da poverujem u to, iako su mi ljudi govorili da ću se izvući, mislio sam da je to nemoguće. Drago mi je što se ovo sve dešava - rekao je Dejan.

Dalila je potom saznala da su Viki i Car razgovarali i ugovarali druženje kada su videli nju i Marka Osmakčića da plešu.

Dalila se sukobila sa Viki, a nakon toga govorila kako ne može da se odbrani od Cara je je on stalno stegne i ljubi iako ona to ne želi.

Dalila je potom odgovarala na pitanje o Dejanu i Car i tome ko je više ponižava iako Dejan samo ponavlja Carove izjave:

Dalila je najavila tužbu Dejanu ako ne potpiše razvod i tom prilikom rekla da on nju prihički zlostavlja na šta su se svi nasmejali.

Hteo sam nešto da kažem, za Dejana ovo nije u redu, ali nije u redu ni ovo što sam ja uradio. Mogao sam ako mi već nešto smeta, samo da se sklonim a ne da vređam, Nisam ni njega trebao da vređam. Vidim da je sada još izgubljenija nego kad je bila sa mnom i sada imam osećaj da treba sednem pored nje i da se posvađam sa svima. Da joj stanem u zaštitu. Krivo mi je, vidim da ne zna šta priča, da ne zna šta radi. Uzrok sam puno stvari, svestan sam... - govorio je Car.

Usledilo je novo pitanje za Cara tokom kojeg je ušao u sukob sa Sandrom Rešić:

Dalila je rasturila svoj brak zbog tebe, Maja je rasturila Janjušev brak zbog sebe, Dalila je imala odnose jer se zaljubila, Maja je imala odnos dva metra od Janjuša sa Čorbom, Dalilu nazivaš ku*vom, a šta je onda Maja? - glasilo je pitanje.
Sve je gledalac u pravu. Ovako ću da odgovaram do jula - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad ću ja da igram rijaliti, a ne gledaoci ili ukućani. Ona je zgrešila neke stvari prema meni. Ja sam drugačiji muškarac, mene je uhvatio alkohol nju sam ulovio u tome što je radila i desilo se šta se desilo. Više da se svađam slušam gluposti ne, sada me samo zanima da jedem i spavam. Ja da osudim Maju ili Dalilu zbog nekoga iz prošlosti neću, ali me zanima kada je to trenutno. Šta treba, da nabijem sve na ku*ac? Uporedio je nešto što se ne poredi, Maja je bila slobodna a Dalila je ušla ovde u braku. Maja dok je bila sa Janjušem bila je samo sa njim, šta je radila ovde, ništa! Ja ne sudim nikome, zabole me ku*ac!- vikao je Filip.
Danas se izvinio Maji - započela je Sandra i onda joj je Filip uputio niz uvreda.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da razglabam ništa, da raspredam o Dalili i Maji neću. Neka je žena ku*va ali ako je sa mnom ku*va to je onda problem, meni ne može ništa iza leđa. Ja kad sam kriv sam kriv sam, ja to priznam. Kriv sam i za Maju a i za Dalilu - govorio je Car.

Nakon toga je Dalila otkrila da joj je Car ukrao sav novac koji je imala, a onda ušla u sukob sa Sadrom jer joj je ponudla čokoladu posle Zadrugovizije.

Dalila i Car su obavili razgovor ispred Bele kuće o svemu što se izdešavalo. Dalila je priznala da je toliko zaljubljena u Cara i da ga voli, ali da ne može više da trpi njegovo ponašanje i ljubomorisanje.

Nakon što je Dalila Dragojević odlučila da ode i legne da spava, u Hotel je pristigao i njen bivši momak Filip Car. On je tom prilikom skinuo pantalone, pa u donjem vešu sedeo na kauču preko puta nje, čekavši svoj red za tuširanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Car je posle toga razgovarao sa Miljanom Kulić koja mu je rekla da legne pored Dalile i da krene da je ljubi što je on i uradio.

Ostatak jutra su njih dvoje proveli zajedno u krevetu i konstantno se raspravljali. Car je u više navrata pokušavao da poljubi Dalilu, ali mu nije polazilo za rukom jer ona to nije htela. Filip je čak i ljubomorisao Dalili na odnos sa Markom Osmakčićem što je nju izrevoltiralo pa je napustila krevet i otišla iz hotela.

Foto: TV Pink Printscreen

Car se i pravadao Dalili da mu je krivo zbog svega ali njoj to nije promenilo mišljenje, pa je rekla Filipu da moram da pokaže pokajanje.

Nema sumnje da će ovaj turbulentan odnos trajati još iako se Dalila sklonila do Cara.

Autor: N.B.

#Zadruga