AKTUELNO

Nervozna!

Vreme rezervisano za puls publike, emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem je u toku. I dalje traje debata između Filipa Cara i Dalile Dragojević. Zadrugarka pokušava da objasni svoju izjavu da joj je njen muž Dejan Dragojević upropastio život.

Foto: TV Pink Printscreen

Pustite me da završim, proživljavam šokove svaki dan, pokušavam već pola sata pokušavam da odgovorim na pitanje. Jesam mu rekla da sam ga povredila, da mi je žao zbog svega, ali sam bar bila iskrena. Bilo mi je lepo i ja sam samo otišla na tu stranu a on mi je na sve to govorio da neću naći sreću. U tom trenutku sam napustila sve, jer sam osetila da sam da sam tu zadovoljna, a ovaj čovek je indirektno pokušavao da nametne da sam loša, da sam laka. Sve vreme je radio na tome da ja ispadnem najgora, jer je Filipa dobro procenio i znao je šta treba da laže, a mene već dovoljno poznaje i znao je šta i kako treba da radi - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako neko može od tebe da napravi nešto ako to nisi? Kako da od Magdalene napravimo ku*vu ako nemamo materijala? Kako? Kako sam ja nasilnik ako je nikada nisam udario? Nemojte me praviti budalom! Kada je voo tvoj muž pričao ti si govorila da je patetika - ubacio se Car.
Je*o te moj muž, kamo sreće da ga nisam nikada upoznala u životu! - zaurlala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video prilogu:

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga