AKTUELNO

Rasulo!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje, koje je bilo za Dalilu Dragojević.

Ti si rasturiala brak, ti si uništila sve živo, ako možeš reći Dejanu da ti je uništio život? - glasilo je pitanje.
Dejan je u svađi sa Filipom izneo nebulozne. Ne zanima me u životu. Reći da sam ja laka i kako će Filip videti sa kim je i kakva sam. Kad sam doživela slom i krenula da bacam flaše i kad sam ga pitala da li sam laka, on je rekao nisam - dodala je Dalila.
Noralno da si laka čim si sa tim nekim, a flertovala sa drugim. Je l' misliš da nisam zaljubljen u nju i da je ne volim? - urlao je Car.
Ja mislim da nisam. Bila sam samo trofej i igra, da dokažeš svima - odbrusila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Što si flertovala sa Markom Osmakčićem? - pitala je Car.
Da li je Dalila bila loša pre nego što je ušla sa Carem u vezu? - pitao je Milan Milošević Dejana.
Postala je loša kad smo ušli ovde i kad je odnos počeo da se odvija. Sa ovim ovde što je uradila, potvrđuje treću sezonu. Kad ste na početku pitali kakva će to Dalila biti i šta fali staroj, rekao sam videćete šta će biti. Razbijanje, bacanje, ljubomora, probleme i svađe... Sve ovo što se dešava - odgovorio je on.
Šta sam ja to radila? - urlala je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ne tera inat meni, ona radi inat dejanu. Došla je ispred tebe da pleše sa njim - govorio je Filip.
Misliš da ćeš sebe da odbraniš sebe tako što meni prebacuješ stvari. Nemaš sa mnom problem nikakv. Navijala je kad smo nas dvoje imali raspravu - dodao je Dejan.
Uživala je dok sam se ja raspravljao sa njim, jer sam te nadjačao. Ja sam u teoriji da tera inat dejanu, htela da je se Dejan promeni, nije se promenio i krenula je sa mom. Ona je više ljuta i ima veću rekaciju na Dejana što bilo šta kaže - rekao je Car.
Nije zato što ga voli! Treba da se slomi ili da se pomirite - uključio se Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona misli da joj Dejan pravi problem u vezi i da mu puni glavu - dobacio je Karić.
Ona se na Dejana ljuti, jer misli da Dejanove reči utiču na Filipa. On je super šta bih ja radio. Car upada u teorije zavere i budalaštine.. Nju da boli ku*ac za Dejana, ona bi bila sa Dejanom. Ne možeš Dejan da joj upropasti život, ostavljen je, našla drugog dečka, hteli su da ga tuku, a danas ga tuče. Ona traži reakciju da vidi da li ti je stalo - nastavio je Marko Đedović.
Žena nije noralmna, ostavila je muža. Mislio sam da se to desilo sa mnom, a desilo bi se sa bilo kim. Prva je počela da flertuje, pleše i da se muva - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga