AKTUELNO

Nikad luđa noć je iza nas!

Sinoć se na velelepnom imanju u Šimanovcima po prvi put održao DJ obračun između Lazara Čolića Zole i Baneta Čolaka. Zadrugari su bili nikad srećniji i ovu ludu noć su jako brzo doveli do usijanja.

Nakon skandala sa Filipom Carem, Marko Đedović i Jovana Tomić Matora otišli su do Dalile Dragojević, koja je sedela u Hotelu i sređivala se za žurku. Dalila se, tom prilikom, požalila Matoroj na sukob sa Carem:

Znaš šta mi je sve rekao...Kur**tino jedna, jeb*m ti tatu...On je zagrlio Viki tu, pa se onda vratio i rekao mi kao da on priča a ja ćutim. Počeo je da me vređa da sam dro*a, ja sam mu rekla i ti si. Ja sam mu bacila stvari, on je sve ove nesesere razbio, pa sam ja njemu tri parfema, pa je on uzvratio. Ja sam mu tada lupila par šamara, on mi je rekao da sam kur**tina, da je u mene svrš**ao tri puta dok sam udata i da sam mu pušila kur*c...Ma znaš kakve reči, ogavne bre, ogavno...Počeo je da razbija da se dere, pa kad sam došla da pokupim svoje stvari, on kao vidite kur**tinu - rekla je Dalila.
Rekao mi je da si mu razbila parfeme, da je neko kao ušao u sobu. TI si bila sa mnom, igrala si, ništa. Ja ću ti reći da ovo ide sve u kur*c, nema ovde sreće - pričala je Matora.

Tara Simov se tokom čitave žurke nije odvajala od Dejana Dragojevića, sa kojim se veće danama u jako prisnom odnosu. Ona mu je u jednom trenutku otkrila da joj je on omiljeni partner za đuskanje na šta je on reagovao sa širokim osmehom.

Ti si mi omiljeni partner za đuskanje - poručila mu je Simova.

Dejan Dragojević se nakon đuskanja sa Tarom, bacio na vreli ples sa Marijanom Zonjić. On je krenuo prema njoj i sve vreme igrao, što je pevačicu oduševilo. Marijana je već nekoliko puta priznala zadrugarkama da joj se dopada Dejan, a da li će imati sreće da osvoji Dragojevića, ostaje da vidimo.

Sanja Grujić je uspela da u ovoj ludoj noći, zavede sve muškarce, a prvi koji je pao na njeno vitko telo i vrelo izdanje je bio Mateja Matijević. Oni su neko vreme prisno igrali pribijeni uz telo, a onda su odlučili da onu kod drveta mudrosti i zatraže dodatni alkohol kako bi se još više opustili.

Marko Osmakčić već par dana ima turbulencije u ljubavnoj vezi sa Vitkorijom Mitrović. On je sinoć otvorio dušu svoj kolegi Stefanu Mihiću i priznao mu šta stvarno misli o atraktivnoj Viki. Odmah potom, njih dvoju su završili u tuš kabini gde su imali žestoku akciju.

Ja sam rekao Viki da je slatka, luckasta...Ali mane, ponaša se kao đilkoš i sve. Ja prvom mestu biram damu za svoju devojku, ali bez uvrede, moj i njen intelektualni sklop nije isti. Mene loži da jurim za curom taj intelektualni sklop, a jedina koja ima kliker je Dalila. Marijana ima najjače telo sem si*a, ali je najinteligentnija Dalila - rekao je Osmakčić.
Misliš da je to istrošena priča. Mare polako, biće ulazaka - dodao je Mihić.

Dalila tokom čitave večeri nije mogla da smiri svoje emocije zbog skandala koji se desilo sa njenim dečkom Filipom, te je uplakana sedela na žurku. Njoj su u jednom trenutku prišle Anđela Đuričić, Irma Sejranić, i Matora koje su joj pružile rame za plakanje.

Sutra hladne glave razmisli, jer ste se vas dvoje zaljubili - rekla je Anđela.
Nemoj da plačeš, najviše boli osmeh...Ajde ustani, moraš da budeš jaka - rekla je Irma.

MC Aleks i Matora su nakon žurke, ušle u žestok sukob od tog se orila spavaća soba. Rasprava je započeta jer je Matora tvrdila da Aleks laže!

Otkud ti znaš koga ja mogu gledati u oči? Ja sam sa tobom bila konstantno nisam mogla ni da se družim sa ljudima - prodrala se Mc Aleks.
Meni si pričala da ne možeš očima da gledaš neke ljude ovde - dodala je Matora.

Miljana Kulić i Dalila Dragojević započele su razgovor u hodniku hotela, a Dalila je otkrila Miljani kako je došlo do toga da brak sa Dejanom Dragojevićem pukne.

To je sve bilo lepo, ali desi se strast i zaljubiš. Svideo mi se, njegova dela, njegove reči, kako je rekao da će da se bori za mene. Sve me je to kupilo. Ovaj nijednog trenutka nije borio za mene. Posle Zadrugovizije mislim da je sve to bila korist, pored mene je imao sve. Filip nikad nije bio zaljubljen u mene, hteo je da dokaže da može da me ima. Čovek koji voli, ne bi mogao da kaže takve stvari, pritom sam žensko - nastavila je Dalila.

Filip Car sedeo je sa Stefanom Krstovićem u dvorištu Bele kuće i pričao o Dalili Dragojević.

Znaš šta sam joj izgovorio, ono što ne bi najvećim ku*vama - rekao je Car.
Sve sam slušao. Dejan i ja smo bili budni, sve smo slušali. Njoj to ne pije vodu, možeš da joj kažeš svašta, ona sutra kao da ništa nije bilo. Eto ti primer Irma. Možeš svašta da joj kažeš - dodao je Krle.
Možda ja opet završim sa njom, ali je neću gledati istim očima - govorio je Filip.

Nakon što je Miki Đuričić pred svima otkrio kako su se Mateja Matijević i Sanja Grujić poljubili, njih dvoje su sve bliži i bliži. Naime, oni su se prvo držali za ruke pred svima, pa je ona počela da češka Mateju.

Kada su se ugasila svetla u spavaćoj sobi, Sanja je sedela kod Mateje u krevetu. Matijević ju je tom prilikom pozvao da legne kod njega u krevet, što je ona odbila jer ne želi da izađe loša slika o njoj napolju.

Oni su nakon toga nastavili da razgovaraju, pa je Sanja prvo legla pored Mateje, pa se i zavukla pod njegov prekrivač. Kako će se na dalje odvijati odnos između ovog novopečenog para, ostaje nam da saznamo.

Autor: N.V.