AKTUELNO

Karambol!

Marko Đedović i Jovana Tomić Matora otišli su do Dalile Dragojević, koja je sedela u Hotelu i sređivala se za žurku. Dalil se, tom prilikom, požalila Matoroj na sukob sa Carem:

Znaš šta mi je sve rekao...Kur**tino jedna, jeb*m ti tatu...On je zagrlio Viki tu, pa se onda vratio i rekao mi kao da on priča a ja ćutim. Počeo je da me vređa da sam dro*a, ja sam mu rekla i ti si. Ja sam mu bacila stvari, on je sve ove nesesere razbio, pa sam ja njemu tri parfema, pa je on uzvratio. Ja sam mu tada lupila par šamara, on mi je rekao da sam kur**tina, da je u mene svrš**ao tri puta dok sam udata i da sam mu pušila kur*c...Ma znaš kakve reči, ogavne bre, ogavno...Počeo je da razbija da se dere, pa kad sam došla da pokupim svoje stvari, on kao vidite kur**tinu - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao mi je da si mu razbila parfeme, da je neko kao ušao u sobu. TI si bila sa mnom, igrala si, ništa. Ja ću ti reći da ovo ide sve u kur*c, nema ovde sreće - pričala je Matora.
Sve je pokupio od novca, kocka tamo, neka sve nosi. Ovde je svemu kraj - ponavljala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde je bio masakr. Rekla sam ti da budeš svoja, a ne da pucaš ovde honorare - rekla je Matora.
On ulazi u sobu i budi me i kaže aj molim te da zapalimo cigaru. Počeo je da priča tu pred pola stola, Dejanu se nešto obraćao, pružio mu je ruku, ovaj nije hteo da mu uzvrati, uglavnom ništa ružno. Rekao je da je prenaglio sa svim uvredama na njegov račun. Mi smo onda izašli, počeo je da mi priča, ja nisam mogao da verujem. Ja kad sam ušao ovde, ovde je bio haos. Vidi ono gore zabodeno - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad je opet počeo da priča pred žurku...Kako će da mi je*e mamicu u pi**u i tako to - rekla je Dalila.

Detaljnije u video prilogu:

Autor: N.Žugić

#Zadruga