AKTUELNO

Pobedu "Orlovima" doneo je Aleksandar Mitrović pogotkom u 90. minutu!

Fudbaler Srbije već nekoliko dana tema je broj jedan u Srbiji, ali i šire. Njegov pogodak u finišu meča sa Portugalom odveo je Srbiju na SP u Katar, a njega u centar medijske pažnje, ali i pažnje svih korisnika društvenih mreža koji već danima "bacaju" sjajne fore. Definitivno najkucanije ime na "Guglu" je upravo - Aleksandar Mitrović.

Fudbaler Aleksandar Mitrović sada se uključio u emisiju ''Amidži šou'' i tom prilikom nasmejao sve do suza svojom duhovitošću. Naime, on se obratio direktno voditelju Ognjenu Amidžiću.

Foto: TV Pink Printscreen

- Premija ide tebi. Čuli smo se sa savezom i tebi ide premija. Ti si bio naša najveća podrška, niko nije toliko verovao u nas, bio si mi velika motivacija, slao si mi poruke pre i posle utakmice. Uplatićemo tebi premiju, pa ti podeli kako najbolje znaš. Ti si jedan od najzaslužnijih ljudi i čovek bez kog ovo ne bi moglo da se desi. Mislim da cela nacija treba tebi da uplati pare. Sve tebi ide na račun, da te ne strefi srčka kad vidiš pare - našalio se Aleksandar, a Ognjen je odgovorio.

- Ja ću se odreći para u humanitarne svrhe - rekao je voditelj i postavio pitanje fudbaleru:

Foto: TV Pink Printscreen

- Da li sam imao više sreće ili znanja na utakmici?

 - Logično je da si morao da imaš i jedno i drugo. Veorvatno i jedno i drugo - rekao je Mitrović i progovorio o ciljevima u Kataru.

Foto: TV Pink Printscreen

- Prvi i najbitniji cilj je bio da se plasiramo tamo. Kada dođe prvenstvo misliću o tome, ali idemo tamo da doguramo što više. Da igramo dobar, ofanzivan fudbal, da igramo sa najvećim ekipama, idemo tamo da našu zemlju predstavimo na najbolji način - otkrio je Aleksandar Mitrović u emisiji ''Amidži šou''.

Autor: M.K.