AKTUELNO

Evo šta mu je sve ispričao!

Nakon karambola sa Dalilom Dragojević, Filip Car je došao do spavaće sobe, kako bi pružio ruku Dejanu Dragojeviću i priznao mu da je bio u pravu za sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pre svega pravedan. Žena mi znači ako je pravedna. Ako si k*rva... Kolega, evo ruke. ja sam te sinoć napao, a ona je neispravna - govorio je Car i pružio ruku Dejanu, ali je nije dobio nazad.
Ništa drugačije nisi uradio nego ja - odgovorio je Dejan.
Sad ćeš videti kako stvari rešava Car Filip. Plačući će na kapiju. Razbila mi parfeme, ja sam njoj svu šminku. Boli me k*rac šta misle njen tata, njena mama... Meni ispira mozak, iz dana u dan. Ti jesi perfidan i kvaran, ali as pravom. ja sam kvaran, pa sam kvaran. Mene boli k*rac za Dejana. Ali razmišljam, ako sam ja ispao nepraveden... Mene je sinoć sve tištalo. Nisam mogao da spavam posle rasprave sa njim. Jutros sam poludeo. Ja je jesam zavoleo. Ali ili će biti pravedna ili ništa... Ujutru su mi se posložile kockice, ona pominje tebe, bivšeg verenika... Juče si mi rekao da će mi zabraniti Bruna i drugove. Juče mi je zabranila Mikija. Pričao sa Janjušem i Mikijem, ona ljubomorna - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.