AKTUELNO

Dobra energija i osmesi na snimanju spota!

Elma Sinanović i Sloba Radanović odlučili su da po prvi put ukrste mikrofone i snime duetsku pesmu, te su za Pink.rs otkrili kako je došlo do njihove saradnje, ali i kako su uspeli da usklade razliku u godinama, s obzirom da je u pitanju ljubavna balada.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Na iznenađenje publike snimili ste duet sa Slobom. Dugo ste najavljivali pesmu sa jednim posebnim pevačem, niko nije znao o kome se radi. Kako je došlo do saradnje?

Imamo istu izdavačku kuću, u istoj smo ekipi, naš producent nas je spojio i do saradnje je svakako moralo da dođe - kaže Elma.
Videli su nas zajedno u ovoj pesmi, ja sam odmah pristao, mislim da je Elma isto odmah pristala, a tek kad smo otpevali, videli smo koliko su nam se glasovi uklopili - priča Radanović.
Tema je lepa, svideće se to našoj publici - sigurna je Elma.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Da li ste ranije prepoznali kvalitete u Slobi kao pevaču?

Svakako! Meni je Sloba među mlađom generacijom jedan od najboljih pevača, ako ne i najbolji. Zaista je bilo zadovoljstvo da odradim ovaj duet i da krenemo u celu ovu priču, jer sam od starta znala da će to biti odlično. Sloba peva fenomelano - zapaža Sinanovićeva.
A imamo i tu neku pazarsku konekciju, majka mi je iz Novog Pazara, ništa nije slučajno - smeje se Sloba.
Sve se tu negde poklopilo - složila se Elma.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Da li je pesma ljubavna?

Jeste. Uskladilo smo sve to odlično, emocija je odlilčna. Inače sam ja poznata po tome da ja te neke balade i ljubavne pesme pevam najbolje, meni to nije bio problem. Što se tiče generacijski... Reci ti, Slobo - smeje se Elma.
Žena izgleda kao da ima 20 godina! Nema tu problema - kaže Sloba kroz smeh za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Sloba se dotakao i svoje verenice, Jelene Đuričanin, a šta je rekao o njoj, pogledajte u nastavku.

Autor: P.R. / M.M.

#Elma Sinanović

#Sloba Radanović