AKTUELNO

Suza suzu stiže!

Dalila Dragojević se sve vreme žalila Matoroj i zadrugarima na situaciju od sinoć koju je imala sa suprugom Dejanom i dečkom Filipom Carem.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam ja voljene ljude, a zaljubila sam se, a on mi je zamerio što nisam njega navela mešu voljenim osobama, pa se naljutio priča kako sam ja rijaliti igrač, on je izgubio kompas, i ja kažem da ću da mu pomognem da vrati kompas, i da nisam sa njim, a on mi kaže da samo ja ne lomim nešto. Prebacio mi što sam ostala na Mićinoj igri istine, pa Karića i Zadrugu 3, pa da li mi se on sviša, meni nije jasno. Zamerio mi što mi je Karić dao čokoladicu.
Nisam ja ovo zaslužila, meni nije jasno što se on tako ponaša prema meni - govorila je Dalila o Caru, pa komentarisla Dejana,
Pitam ga ja sinoć jesam li ja loša, jesam li laka, pet godina sam mu dala, a on meni tako. Čemu to, bude u meni ono što ne želim da budem - rekla je Dalila.
Moraš da se digneš, je*i ga tako je moralo. Filip je sada tvoj dečko ja nemam ništa protvi njega, ali ja sam uivek na tvojoj strani, morađ da gledaš sebe - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom momentu je pored njih prošao Car koji nije pogeldao Dalilu i ona je briznula u plač.

Ona stara Dalila bu bila takva ali ona nova ne - rekla je Matoar.
Nemam snage više, ide mi se kući - plakala je Dalila.
Moraš i možeš - dodala je Matora dok ju je tešila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.B.

#Zadruga