AKTUELNO

Nova epizoda domaće adaptacije najgledanije sapunice svih vremena!

Uzbudljiva priča o turbulentnom životu porodie Kadić nastavlja se i večeras od 21 čas na TV Pink u novoj epizodi „Dinastije“ koja nosi naziv „Beba“.

Nakon saznanja da joj Branko možda nije otac, Anastasija ulazi u svađu sa Aleksandrom, a onda gubi kontrolu nad autom izaziva udes. I dok je Aleksandra prošla sa lakšim povredama, Anastasija je u bolnici, gde se prevremeno porađa, a beba je u životnoj opasnosti sa malom šansom da preživi. 

Anastasija je u depresiji, ne želi da vidi ni bebu, ni članove porodice, a posebno ne Branka jer zna da postoji mogućnost da joj on nije otac, već Vojin.

Foto: RTV Pink

Nakon što je Vojin ucenjuje, Lidija je primorana da spava sa Ognjenom, kako bi iz njegovog kompjutera ukrala poslovnu tajnu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kristina saznaje da je Aleksandra izazvala njen pobačaj kada je namerno pucala iz puške da bi Kristina pala s konja. Kristina i Aleksandra se žestoko potuku, ali je Kristina nadvlada.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Uprkos tome što je izgubila u fizičkom okršaju, Aleksandru obraduje vest da je detektiv Mirko Zec pronašao Kristininog bivšeg muža Marka Jakovljevića. Još više je obraduje činjenica da su Kristina i Marko zapravo i dalje formalno u braku.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Šta će Aleksandra uraditi sa ovom informacijom i kakvu je osvetu pripremila za Kristinu, da li će Anastasijina beba preživeti i da li će Lidija uspeti da ukrade poslovnu tajnu od Ognjena, saznaćete u novoj epizodi „Dinastije“ večeras u 21 čas na TV Pink! 

Autor: M.Đ.

#Dinastija

#RTV Pink

#Serija Dinastija

#TV serija

#Televizija Pink

#serija