AKTUELNO

Opšta pometnja u Beloj kući!

Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem nikada nije bio brutalniji. Naime, voditelj je od zadruagra izvukao mnoge odgovore, a došlo je i do žestokih sukoba.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

Tokom sinoćnjeg 'Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem' došlo je do suočevanja Dejana Dragojevića sa suprugom Dalilom i njenim dečkom FIlipom Carem. Naime, komentarisala se podela budžeta Dalile i tom prilikom je došlo do "akademskog razgovora" između Cara i Dejana. Naime Dejan je podsetio Cara da je Dalilu nazvao ku*vom, pa je ovaj krenuo da se brani:

Da je moj jednojajčani blizanac nju okarakterisao kao kur*u, tako da kolega zapitajte se to, kako da dođe jedna budala sa osam razreda osnovne škole, neelokventan i otme vam sve te prelepe žene - ustao je i rekao Car.
Izvinite kolega što vam upadam u reč, ali koleginica je bila moja koleginica, ona je izabrala vas sa kriminalnom prošlošću i budućnosti, ona je izabrala vas koji ste za nje rekli da je kur*a i da ćete joj viljuškom izvlačiti iz du**ta i ostalo. Tako da kolega, vas će sa fantomkama prepoznati samo u banci, tako da mi dozvolite da sednem sada. Kada izađete napolje sa vašom koleginicom, videćete kako će to funkcionisati. nadam se da neće biti poziv subotom uz rečenicu da će preko veze da unese telefon. Ja se izvinjavam vama krompiru u kaputu - rekao je Dejan.
Nadam se da ćete ovako kolega nastaviti da funkcionišete. Vas su, koloega, četiri kutije vratile u život - rekao je Car.
Imaću i ja kolega priliku da vas vidim kako udarate glavu ovde u ovaj aspirator. Ne mogu da se rukujem sa vama, odbijam rukovanje. Ja sam se svog transfera rešio, ne treba mi ovaj igrač sa lošim kopačkama i ostalom opremom, meni ne treba - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kolega mislim da je bila vaša slabost, kada ste pitali majku da li možete da budete tata, kada ste bili sa Sanjom. Mislim da je kolega poklekao kada je tražio od majke savet da li da izvadi ili ubaci unutra - rekao je Dejan.
Bila su tri pokušaja, nadam se da će biti još - nastavio je Car.
Dajte gol iz kornera, pa prosipajte semenke gde hoćete kolega. Ja se izvinjavam kolega, imam problema sa proširenim venama, pa moram da sednem, a ne mogu da padnem dublje od vas i vaše koleginice - rekao je Dejan.
Ti možeš da uzmeš ovog igrača i obučeš i opremiš ga top, ali je ništa. Ovih sedam dana se videlo da je loš igrač. Vaš je propust je da ne kažete koleginici da se obuče, a da ne deli budžet gola, nego mora da dođe Karić i da kaže da se obuče prikladnije. Pazite na rupe u zakonu - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvojica su nastavljali raspravu u koju se umešala i Dalila koja ih je molila da prekinu:

Možete da je*ete samo svoje bližnje. A onda ste udarili glavom o respirator i mogli ste da ga pokvarite. Kakve su ovo dve suze? Ubili ste dve mačke i istetovirali se, vi ste kao neki ubica? Matretirate mace i male kućne ljubimce - govorio je Dejan.
Sada tako pričaš, a kada sam ti uzeo ženu tada ste drugačije pričali - naveo je Filip.
Vi ste moju ženu uzeli jer je bila laka, a ja ono što je lako puštam da mi uzmu - nastavio je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan je konstatno ogovorao Caru na jedinstven način, što je Filipa izbacilo iz takta pa je u jednom momentu i nastrnuo na Dejana, dok je Dalila stajala između njih.

Divna slika, momenat samo da vas uslikam... Izaći ćete na svim tepsijama, sprženi ste... Šta znači dve suze? Ubili ste dve mačke? - pitao je Dejan.
Dao sam ti priliku da lepo pričaš i ružno, da kažeš sve što osećaš - nastavio je Car.
Nešto mnogo prljavije od kante za smeće iz koje je iscureo sav otpad... Vi ste ono što iscuri iz kante, fekalija... Crvene su Vam oči, da li je to neki znak? - pitao je Dejan.
Kad kolegenica padne u depresiju pošaljite mi poruku, ja ću vam pomoći, da vi ne bi morali da je vučete. Kad bude izdrndao drugo, poživećete isto što i sa bivšim momcima... Je l' ona stalak za lakat? Rekao je da bi te istetovirao samo iz poštovanja... Pamtim vaša reči kao i nedela... Pao ti je kapak, ne spuštaj roletne. Vašu krmeću glavu ću da komentarišem kad ti stave jabuku u usta - pričao je Dragojević.
Vređaš me na kontu fizičkog izgleda, a mene je izabrala - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je nazvala manekenom, a očigledno hoće da ide u zatvor u posete... Sigurno bi voleo da ti partner prezentuje kao neko ko ima se*sualan odnos... Roletna na pola 12... Ovo bi se drugačije završilo - govorio je Dejan.
Kako? Pu*enjem ku*ca? - pitao je Car
Ovakva žena mi ne treba... Obratite pažnju kako me koleginica gleda kad izađete na cigaretu, pao bi vam i drugi kapak - rekao je Dejan.

Nakon toga Car je nasrnuo da udari Dejana, ali ga je obezbeđenje sprečilo.

Posle toga, Dejan je objašnjavao Caru da ga je Dalila koštala porodice i prijatelja, pa je ona ušla u raspravu sa njim i branila svoj stav, pa je Dejan prokomentarisao da je ona laka žena koja je ušla u vezu i imala se*s a nije se ni razvela, a pored toga se sve vreme pravdala da nije kriva. Car je nakon toga pretio Dejanu ispred svih zadruagra pa ga je u jednom momentu i gađao flašom, a Dejan se zaleteo na njega ali ih je obezbeđenje razdvojilo.

Zadrugari su smirivali Dejana koji je javno rekao da neće više da tipi ponižavanje i iživljavanje i da nije si*ica koja neće da se brani.

Usledio je još jedan sukob, naime Car je sve vreme govorio Dejanu kako je Dalila njegova, pa mu je Dragojević odgovorio:

Kad bi znao čime se hvališ, bilo bi te sramota - dodao je Dejan.

U tom momentu je Dalila krenula na njega, i gađala ga, ali ju je obezbeđenje zadržalo da ne bi došlo do fizičkog kontakta. Dalila je u nekoliko navarata napada Dejan koji joj nije davao na značaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan se nakon tih sukoba poverio Sandri Rešić:

Nisam je ni jednom uvredio, osim što je on izrekao. Da bi mene spustila hvališ se da si imala se*s i slavila ravoz braka, kako je samo falilo da joj jorgan spadne. Nisam ja izmislio se*s. Gledaš bivšeg muža i puštaš da krene svađa, a on je nju zagrlio da bi mene provocirao. Trebalo je da se okrene i ode, a ona stoji kao podrška nekom ko je mene krenuo da vređa. Nemoj da plačeš posle. Ne kažem da je pet godina bila loša, mojih pet godina je bilo najlepše. Ona kaže da je bio vetar, vazduh. Posle ovoga imam pravo da kažem da je laka. Mesec dana je mene lagala i pripremala teren, mesec dana i smuvala se sa njim - objašnjavao je Dejan.

Dalila i Car su se odvojili od ostalih nakon svih sukoba kojih su imali sa Dejanom. Njih dvoje su bili u hotelu i komentarisali Dejanovo ponašanje, da bi na kraju Car krenuo da ljubomoriše Dalili na Stefana Karića.

Nakon što se sukob sa Dejanom smirio, Dalila i Car ušli su u još jednu maratnosku svađu, koja je na kraju eksalirala njegovim pomračenjem. Naime Car je govorio Dalili da ona pravi rijalti od njega, što je ona poricala, a on je pričao kako ne može daizdrži sve ovo i krenuo da lomi sve pred sobom, da urla i da plače iako je Dejana prozivao kako on nije muškarac jer plače.

Nakon Carevog haosa, Dalila je sela i razgovarala sa njim u hotelu, i tom priliko raskinula svoju vezu:

Pošto si rekao nekim ljudima, da si izgubio sebe, evo ja ću ti pomoći da se pronađeš, ostaviću te da pronađeš svoj kompas - rekla je Dalila i napustila hotel.

Nakon što je raskinula sa svojim dečkom Filipom Carem, Dalila Dragojević se uputila ka Beloj kući, pa je uletela u spavaću sobu gde je njen, i dalje zakoniti suprug, Dejan Dragojević ležao na krevetu:

Ti si mi uništio život, kunem ti se bogom dragim uništiću ti život, jer je moj život već uništen - drala se Dalila.
Ovo ti je za svaku suzu koju sam prolio - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitam te nešto, jel imam ja šta da izgubim u životu.Izbaci me iz tvojih usta. Sve sam ti obezbedila, pi**o jedna, mene je Zadrugovizija zabolela. Jel si se prodao za četiri paketa - rekla je Dalila.
Imaš, sreću koju si odabrala...Svaku suzu, žao mi je što se ovo dešava. Pokazala si za ovih mesec dana šta si, pa ti si se hvalila se**om danas - rekao je Dejan.

Još jedan par je imao burnu noć, naime Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola bili su goreća tema u pretresu. Sve je krenulo od komentarisanja Miljanine ljubomore, pa do otkrivanja stvari iz njihovog života.

Zadrugari su komentarisali da je Miljana ljubomorana na Zolin uspeh, pa je Kulićevu komentarisala i Tara Simov.

Zola je u jednom momentu raskranikao Miljanu i doneo papri na kojem je bilo napisalo da šta je ona sve radila i tražila od njega.

Zanimljvo je bilo kada su se svetla pogasila. Dejan je išao od jednog do drugog kreveta. Najpre je bio kod Sandre sa kojom je razovarao o temama sa pretresa, da bi na kraju završio sa Marijanom u krevetu.

Autor: N.B.

#Zadruga