AKTUELNO

Vatreni fanovi folk pevača napravili su zanimljivu mobilnu aplikaciju za pametne uređaje.

Folker Radiša Trajković Đani već mesecima je hit na društvenim mrežama - sve je počelo kada ga je nekoliko desetina hiljada ljudi predložilo da nastupi na predstojećem Exit festivalu, a Đani je tada daleko iza sebe ostavio najpopularnije svetske zvezde elektronske muzike.

Foto: undefined

Nakon toga, njegovi domišljati fanovi kreirali su bezbroj šaljivih fotografija na kojima se veliča Đanijev lik i delo, a sada su otišli korak dalje tako što su napravili aplikaciju za pametne uređaje.Obzirom na to da mnogi poštovaoci njegove muzike često maštaju o tome da budu kao on, kreatori aplikacije su im to u neku ruku i omogućili, bar u virtuelnom svetu.

Foto: Google Play Store

Ovu aplikaciju do sada je preuzelo blizu 500 ljudi, a na Guglovoj prodavnici aplikacija nagrađena je neverovatnom ocenom 4,9!Kada preuzmete aplikaciju i kliknete na ikonicu "Đanigrama" koja je, inače, u obliku Trajkovićeve glave, moći ćete da vidite početnu stranicu i na njoj Đanija u majici Supermena, sa inicijalima njegovog imena. Nakon pozdravne poruke, korisnik bira da li želi da uslika novi selfi ili se odlučuje za fotografiju iz galerije, a onda sledi prava zabava.

Foto: Aplikacija

Kada korisnik insertuje svoju fotografiju, preko svoje glave može da nalepi Đanijevu, onu koja najbolje pristaje i koja mu se najviše dopada. U ponudi je više Đanijevih izdanja, pa tako možete izabrati srećnog i nasmejanog Đanija, pevača na nastupu, ozbiljnog ili zamišljenog, a sve to možete upotpuniti virtuelnim aksesoarima poput naočara i kačketa.

Foto: Aplikacija

Pozvali smo pevača kako bismo proverili da li je čuo za ovu aplikaciju, a on nam je ukratko rekao da je informisan o novom iznenađenju koje su mu priredili vatreni fanovi.

Foto: E-stock

- Znam za to. To mi je vrh - kratko nam je rekao Đani kojem se, očigledno, dopala ova aplikacija.D. Tanasijević

#Aplikacije za mobilni telefon

#Exit

#Radiša Trajković Đani

#pevač

'