AKTUELNO

Haos ne prestaje!

U toku emisije "Pretres nedelje", u kući je bio opšti haos, a raspravu su nastavili Dejan Dragojević i Dalila Dragojević.

Šta sam loše govorio o tebi? - pitaoje Dragojević.
Ja sam laka? - upitala je ona.
Pa je l' si teška? U roku od mesec dana si legla u krevet. Tebe nije potrebno vraćati, niti bih te ikad vratio. Slika koju sam imao o tebi je bila pogrešna - rekao je Dejan.
Ova žena je napravila idealan život i posvetila sve tebi, izvlačila te iz svake situacije, pružila ti sve što nikada nisi imao. Ti sad ovu ženu možeš da nazivaš lakom i koja ti je pružala rasprave. Ja sam sve dala za naš odnos. Ovo je odvratno, jer želiš da me prezentuješ na najgori način. Ne treba da mi sedaš na muku i da mi izmišljaš situacije - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam je najviše voleo, kad je bila u depresiji, ja sam je podizao. Kad je htela da gasi Instagram, da se šiša, da se farba - govorio je Dejan.
Da li ste vi živeli od fanova? - pitao je Milan Milošević.
Ma kakvi - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora te je podržala u tvojim stvarima. Ja nju kad sam polio, pitao sam šta ima kome da prilazi? Ona je rekla da će da prilazi kome hoće, izvoli flaša vode. Kad je rekao da ima bludne misli, ja pitao da li će da nastavi odnos sa njim. Uvredila se na to što sam rekao. Ispalo bi da je pravim ku*vom i da sam komentarisao i da sam rekao šta ona radi, čemu odnos vodi, ona bi ispala omražena - pričao je Dejan.
Šta si postigao? Sačuvao si me par sedmica - ubacila se ponovo Dalila.
Sama si postala omražena - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga