AKTUELNO

Šok!

U toku je emsiija Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem. Nakon okršaja Dejana i Filipa Cara, voditelj je okupio zadrugare oko crnog stola.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ovako moraju da se rešavaju stvari? Može li na lep način? - pitao je Milan.
Kada me neko uvredi ja ću vratiti uvredom, mene ovde niko neće niti prebiti, niti izazvati, tako da kako neko sa mnom tako ja sa njim - govorio je Dejan.
Kariću, koji je tvoj komentar na ovo? - pitao je Milošević.
Nije ni bio svestan šta mu se dešava, sada je svestan svega i kapira sve. Hladnija mu je glava i sada može bolje da rezonuje. Ne mislim da ovako treba da se rešavam ne treba držati u sebi, biće mu lakše ako to izbaci iz sebe. Nakon onoga što je rekao da želi razvod, sada vidimo nekog drugog Dejana - odgovorio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto ranije nisi ustao i rekao "kome ćeš ti ženu uzeti"? Zašto ovako nisi na početku reagovao? - pitao je voditelj.
Ja sam imao maksimalnog poverenja u nju. Šta sam trebao svakoga da vučem za uši ko kaže da je lepa. U početku sam bio u šoku, nisam verovao da to može da se desi od strane nje, međutim kasnije se sve videlo. Nisam u početku bio siguran šta se dešava i nisam hteo da reagujem - odgovorio je Dejan.
Mislim da je on pravio strategiju u svojoj glavi tada - dodao je Karić.
Siguran sam da se njoj Car svideo odmah, ali je ona išla varijantom "app"(ako prođe prođe), kada je videla da je Car zagrizao, onda je krenula ka njemu i ovoga od*ebala - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra zna, na početku sam rekao spasiću ako ima šta da se spasi. Ona se tada smrtno uvredila. Svaki put je govorila da nije zaljubljena - dobacio je Dejan.
Ona je njemu to predstavljala kao sprdnju. Ovde svi lažu očigledno - vikao je Đedović.
Kako je to sprdnja ako u svemu tome neće žena da te poljubi - dobacio je Car sa garniture.
Ona je zaljubljena žena, sama je otišla, nije oteta. Ja sam njemu lepo govorio šta se dešava. Pokušao je na fin način da je vrati ali nije uspeo - ubacio se Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je ikad rekao nešto za pauzu kada si mu spomenula? - pitao je Milošević.
Kada je pitao zašto i kako, ja sam objasnila da nisam čista - započela je Dalila.
Rekla mi je da ne ide nigde i da je tu, nego je prošla sve i svašta i da joj treba malo vremena. Nisam hteo da komentarišem jer nisam bio siguran ni u šta. Nisam mogao da verujem da je ona toliko laka i da nije normalna - nastavio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni uvek govorila da Car nije tip, da je podseća na bivše momke, da ne bi bila sa njim - nastavljao je Dragojević.
Ti si mene prvi prezentirao svojoj ženi, govorio si da sam okej, da sam zanimljiv, da sam interesantan - vikao je Car.
Videćeš šta će ti se desiti, nećeš se čuti sa svojim Brunom. Dalila je ljubomorna na svaki odnos, videćeš sve samo kada izađeš - rekao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga