AKTUELNO

Karambol!

U toku je "Pretres nedelje", a voditelj Milan Milošević dao je reč Jovani Tomić Matoroj da prokomentariše podelu budžeta.

Ja sam komentarisalam nisam očekivala neke budžete. Kao što je u prošlom deljenju budžeta i jedna i druga strana bila neiskrena, tako i danas. Ja sam navela Irmu i mislim da koliko god je Mića nagazi, ona Miću poštuje. Sa Irmom je suluda i jedna, i druga strana - govorila je Matora.
Ona da poštuje Miću dala bi veliki budžet i zamerila šta ima - ubacio se Karić.
Zanimalo me je koliko ljudi misli da je iskrena rekacija... Očigledno se pričaju neke stvari zarad naroda, a ne zarad Dejana - nastavio je Car da priča o "Zadrugoviziji".
Ne postoji osoba koja nije pričala o tome, prva sam ja komentarisala. To je izazvalo najveću rekaciju, koga boli ku*ac za ostalo? Što se tiče budžeta najiskrenija je bila kod Dejana i Sandre Rešić, to je prava reakcija i nerasčišćeni računi, nego su se suzdržavali oboje... Nervira me kad sam ja trpela i realno me komentarisali moji prijatelji, da sad ja ne mogu da prokomentarišem. Drago mi je da sam mogla da vidim neke stvari keoz budžet. - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio Lepi Mića kako bi prokometarisao podelu budžeta Dalile Dragojević.

Dalila se izgubila u vremenu o prostoru, počela je da deli prijatlejstva na sebičnom nivou. Promenila je mišljenje o meni, Mensuru, Baetu, promenila je dosta mišljenja, a znaš šta je rekla za Mikija? To je Dalila, a da ne pričam o Irmi... Ja bih voleo da kažete šta mislite o ljudima kojima je Dalila dala mali budžet... Ti si danas slagala sve! Danas je filip Car postao pravi Dejan Dragojević nikakve razlike nema. Car je danas brani životom... Rekao sam da se ne meša u stvari što se tiču njega (Dejana), Car treba da ćuti. Sinoć je narod pokazao šta misli! Preljubnici ste i lošu ljudi! Četri pobede - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga