AKTUELNO

Haos ne prestaje!

Haos na sastanku na kom zadrugari komentarišu raspodelu budžeta Dalile Dragojević i dalje traje. Ana Spasojević se javila za reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa Mićom ovo što je rekao za Irmu. Ja sam bila tu i čula lično neke stvari. Ali nije Irma kriva, pričala mi je da ću tek da vidim kakva je Dalila. Dalila, devojka koja ti je rekla da se j*beš za heroin po Tuzli, ti joj daješ veliki budžet. To je i Pele potvrdio. Jeste i Dalila Irmu vređala, ali Irma je nju urnisala. Irma je u pravu za neke stvari, za to skidam kapu. Dala je veliki budžet Irmi da je ne bi vređala i skakala na nju. Nije nijednog momenta oprostila - istakla je Ana.
I da je to rekla, bar mi nije radila iza leđa, kao ti - odbrusila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ti nisam radila iza leđa, nijednu ružnu reč nisam rekla. Meni nije problem mali budžet, problem mi je što si ispala ološ, što pominješ neke stvari. Ja nemam problem da kažem da sam spavala kod tebe, da si mi dodala 1.000 dinara za taksi. Tad si mi se predstavila kao drugarica, sama si me zvala kod tebe. Ja nisam iz Beograda, ja sam iz Jagodine. Htela sam u facu da ti bacim 1.000 dinara, ali neću, bacila sam ga na sto. Pokazala si svoje lice. Jedeš g*vna ovde, pričaš da ti niko nije prilazio, a ja jesam. Uvek sam tebi dala prvo - poručila je Ana.
Ovo je lažan napad, ne pristajem na veštačke frke - poručila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.