AKTUELNO

Evo šta su sve ispričali!

Deniz Dejm i Janjuš bili su naredni takmičari koji su otišli do Šiša bara, gde je voditelj Milan Milošević obavio intervju sa njima. Maja Marinković je dobila priliku da vidi kako njih dvoje odlaze do drugog dela imanja držeći se za ruke.

Foto: TV Pink Printscreen

Žao mi je što nismo pobedili zbog nje, sve vreme me je pitala da li ćemo - rekao je Janjuš o Zadrugoviziji.
Pobedili smo u ljudskim srcima. Nisam htela da bacim Miljanu u drugi plan, ali šta ću, ja sam zvezdetina. Htela je ona mene da baci, ali ne. Dozvolila sam joj da peva, a da mi igramo, onda je ona krenula da igra, bacila se na Janjuša, ja sam za svaki slučaj naučila tekst. Počela da pevam - dodala je Deniz, pa progovorila o karambolu sa Matejom Matijevićem:
Ja spavam tamo gde su razdvojeni kreveti, ja sam stepski vuk, volim da sam sama. Svi su počeli da guraju krevet do mog, imala sam samo ovolicko malo mesta da prolazim. Videla sam da je stavio stolicu, ja nisam imala mesta i rekla sam da je izbaci ili stavi tanju. On nije hteo. Ja sam se tada naljutila, izbacila mu stolicu, on je poludeo, bacio moje stvari, vidi imam modricu - istkala je Dejm.
Meni je bilo čudno, kao da mu je ne znam šta uradila - nadovezao se košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateji nisam oprostila, ali mi je dao svoj krevet. Rekao mi je da će da mi da svoj kreveta ako se prošetam golim grudima oko stola. Rekla sam da neću, da će i te kako da mi da svoj krevet. Uvek me nešto imitira, najviše mene - istakla je Deniz.
Meni je ona najzanimljivija. Imao sam onaj smrtni slučaj, pa nisam mogao da se posvetim, ali posvetiću joj se. Vratio sam se malo u normalu, zezaćemo se naš dvoje. Možemo baš šou da napravimo, to me čini srećnim. Nemam sa ostalim devojkama inspiraciju. Nemam ni sa Sandrom Čaprić, mrtvilo mi je totalno. Da hoću, trebalo bi mi malo vremena, ali nije mi to uopšte cilj. Ja uvek prvim krenem, videćemo. Mislim da sam je malo zaveo, ali nemamo nikakvu komunikaciju. Ne znam, tako mi nešto. Ona je hladna, to me ne interesuje me, više me interesuje Deniz - dodao je Janjuš.
On je najbolji momak ovde. Jedini mi je ponudio svoje pare kad mi Sandi nije dao budžet, dao mi je 2.000. Stvarno je pravi džentlmen, lep je. Viki je nešto uvek gledala, ja je znam spolja, upoznao nas je jedan drugar. Janjuš i ona su bili u video-pozivu, ja sam bila na sekund tu, ona me je ubacila, pričale smo nešto o Zadruzi, i tada mi je ona rekla da će Janjuš da joj daje cigarete... - istakla je Dejm.
Tako očekuju svi od mene. Ali smirio sam se od 15. avgusta - poručio je košarkaš.

Milan ih je pitao da podele sa njim utiske sa Zadrugovizije.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejanov razvod, nije trebalo da dođe do toga na taj način, da se čeka taj trenutak. Postoje druge solucije, to nije mala stvar. Da se pokrene razvod na Zadrugoviziji... To može drugačije da se odradi. Malo mi je to delovalo neozbiljno. Možda je trebalo ranije da se desi, ali mislim da neće još da se razvedu. To ne može još da se preboli taj odnos, ali mislim da mu je dosta lakše sad. Ona njega nimalo ne voli. On možda oseća malo mržnju, ali neće da je iskaže, a ona njega ne može da gleda očima. Ja se ne sećam da su se oni poljubili u Zadruzi... Znači nije ni pre dve godine valjalo ništa. Gledaj ovu strast sa Carem, oni grme. A nije istina da je Dejana šokirala podrška, znao je on odlično šta narod voli i šta podržava. Ne kažem da je neispravno da ga vole, ali ne verujem da to nije očekivao. Ja sam znao za koga će narod da glasa i koga će da podrži. 100% je znao - istakao je Janjuš, pa progovorio o Gruji:
Ako ćemo iskreno, on se već sj*bao. Niko nije bio pristrasan, kao on sa ovom Beti. Sad bi bio sa njom. Ali mislim da se folira, da radi to da bi bio u centru pažnje. Kaže mi Viki da je njegova žena jako ljubomorna, znači da je nemoguće da su se dogovorili. On je ozbiljan ženskaroš. Ja sad verujem da je već bio sa onom mučenicom Bakšom. Nego se ona zbunila, on je ozbiljan ženskaroš - rekao je on.
Sad joj svi verujemo - dodala je Deniz.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.