AKTUELNO

Smogla snage da progovori!

Ovog nedeljnog popodneva u studiju ''Premijera Vikend Specijala'' gošća je više nego aktuelna pevačica, o čijem životu se neprestano priča i piše.

Mnogo se spekuliše, a Tanaj Savić sada bez dlake na jeziku otkriva sve pred milionskim auditorijumom televizije Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je nedavno izdala novu pesmu, a ovom prilikom progovorila ej an mnoge teme:

Jedan prođe, drugi dođe. Ja sam na svojoj koži osetila šta znači kada živiš sa manipulatorom. Kada ti deca gledaju kako im otac maltretira majku. Osetim tu tugu u njima, kad kažu da se kao ne sećaju tih ružnih stvari. Polako su počeli da mi se otvaraju. Ja ni ne mislim na njega, nismo više zajedno, a njemu je očigledno glavno zanimanje Tanja Savić. Ovo je očajnički potez njega, ranije je bio tipični alfa mužjak, cvrkutao, a čim sam rodila prvog sina i duboko zagazila u tu vezu... Bila sam tipično balkansko dete i pazila šta će ko da kaže i mama i tata. Trpela sam, a sada kažem žene spašavajte živu glavu, kad se spasite prodisaćete.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam na papiru razvedena, to je jedino važno da bih dobila potpuno starateljstvo nad decom. Bilo bi nelogično da takav čovek monstrum ima pravo na moju decu. Ja deci sve kažem, da je on napravio te stvari po novinama, naravno nisam citirala šta je rekao za mene, ali nek znaju - rekla je Tanja.

Otkrila je i kako njena deca reaguju na njen sukob sa Dušanom:

Pre dva dana su izrazili želju da se čuju sa tatom, dozvolila sam ih naravno. On odmah traži da čuje mene, dete odmah plače ''Mama pomiri se sa tatom'', mislim se dete shvatićeš jednog dana kroz šta sam prolazila. Nametao mi je da sam glupa, ružna, da nisam dobra majka. Njegova majka je govorila koliko sam ružna žena, da skinem šminku da narod vidi koliko sam ružna- zaključila je Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.