AKTUELNO

Hvala Vam što ste nam i ovaj put pokazali poverenje!

Sepktakularnu noć u "Zadruzi" je obeležila druga po redu "Zadrugovizija" za ovu sezonu, čija je tema bila "Život je maskembal".

Na samom početku ove spektakularne večeri, desilo se nešto ne očekivalo, naime, Miljana Kulić u želji za pivom je nasrnula na Taru Simov koja je pokušala da se odbrani od nje. Obezbeđenje je odmah uletelo i sprečilo ovaj sukob.

Nakon ovog sukoba, Miljana je izašla na scenu kako bi zasijala i pokazala svoje veštine, a onda je odmah potom uletela u Belu kuću i Taru još jednom polila mlekom. Simova je i na to odreagovala, zadrugari su odmah počeli da ih razdvajaju, a onda je uletelo i obezbeđenje.

Tara je sve vreme dok su je zadrugari tešili, molila da Mateja Matijević dođe kod nje i da bude uz nju u ovim teškim trenucima. Ukućani su ga odmah pozvali, a onda je on na sve načine pokušao da je smiri i nađe reči utehu za svoju bivšu devojku.

Nastup koju su svi željno očekivali je bio nastup Dalile Dragojević i Filipa Cara. Međutim stručni žiri nije bio oduševljen, te je Filipu uputio mnogobrojne kritike što je njegovu devojku jako uznemirilo.

Jedan od najzapaženijih nastupa je svakako nastup Lazara Čolića Zole, Marka Osmakčića i Dina Dizdarevića koji je podigao publiku ali i žiri na noge. Oni su dobili veliki broj pohvala i lepih reči. A ono što je usledilo posle toga jeste brutalan rat Miljana i Zole jer je ona iskritikovana, a on ne. Kulićeva se požalila da je u rastrojstvu i da zaslužuju nagrade, što se ipak nije desilo.

Pravi šok večeri je usledio posle nastupa Dejana Dragojevića, Sandre Rešić, Ane Spasojević i Marka Đedovića. Oni su po mišljenju stručnog žirija bili najbolji, a Dejan se tom prilikom obratio publici i gledaocima i javno zatražio papire za razvod.

Dalila i Filip su ceo njegov nastup pomno posmatrali i slušali stručni žiri šta ima da kaže, a onda sve cimere razočarala kada su rekli da Dejan pravi žrtvu od sebe i glumi ludilo.

Proglašenje pobednika izazvalo mnogo brojne reakcije! Pobednici TikTok glasanja, Instagram glasanja, Stručnog žirija i SMS glasanja je bila grupa Sandre Rešić, Dejana Dragojevića, Ane Spasojević i Marka Đedovića.

Pobedu novinarskog žirija je odnela grupa Dina Dizdarevića, Lazara Čolića Zole i Marka Osmakčića.

Pobednici Fejsbuk glasanja su Miki Đuričić, Tanja Jovićević, Bane Čolak i Jovana Tomić Matora.

U Belu kuću su stigli pokloni za Zadrugare u vidu njihove omiljene hrane, istog trenutka je nastala opšta pometnja u kući jer su se zadrugari otimali oko pljeskavica. Filip je želeo da zavede red u kući ali bezuspešno.

Milica Veselinović je rano jutros potpuno pobesnela kad je saznala da je Mensur Ajdarpašić pozajmio njihovo ulje Viktoriji Viki Mitrović i Marku Osmakčiću. Počela je da urla na njega.

Kad ti uzmu, treba odmah da ti vrate... K*rac ćemo da jedemo do ponedeljka - besnela je Milica.
Nema potrebe da tako pričaš, jedno ulje - odgovorio je Mensur.
Jedno ulje? Šta ćeš da jedeš ovde? Zidove? I daješ ljudima koji me pljuju. Kako ja za to nisam znala? A da sam ja to uradila... - nastavila je da besni ona.

Veče se završilo žestokom akcijom iz hotela, Dalila je konačno odlučila da sve svoje sposobnosti pokaže svom dečku Filipu, onu su odlučili da bez kočnica zatresu zidove hotela.

Nema sumnje da je ovo veče izazvalo nove konflikte, bure, drame ali i zabavu koja je ceo region digla na noge i OBORILA SVE REKORDE GLEDANOSTI! HVALA VAM ŠTO STE BILI UZ TV PINK!

Autor: N.V.

#Car Filip

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Zadruga

#Zadrugari

#Zadrugovizija