AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Teme u najgledanijem ''Vikend Jutru'' na TV Pink, kod Jovane Jeremić nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, i danima se prepričavaju.

Kako se špijuniraju ljubavne afere poznatih? Gde i kako se poznati švalerišu i kojim lažima se služe da zamaskiraju svoja prijateljstva... Samo su neke od tema kojima se Jovanini gosti bave ovog jutra.

Foto: TV Pink Printscreen

Novinarka Jovana Matić otkirla je da ima dosta afera poznatih ličnosti o kojima se ćuti i koji su javna tajna:

Ima dosta afera naših moćnika, skrivaju se po hotelima... A ako su u klubu drže se po strani, jedan na jednu, drugi na drugu, a posle završe zajedno u hotelima, podrumima, privatnim žurkama - priča ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica Indira Indi Aradinović, iz ugla javne ličnosti, iznela je mnoštvo detalja na ovu temu:

Ja kao javna ličnost mogu da kažem da je švaleracija mnogo interesantnija kod anonimnih ljudi, nego kod nas na estradi. Ispade da mi pevačice samo izlazimo po klubovima, muvaju nas frajeri, lepo nam je u životu i tako... Najbolesniji odnos je kada se upoznaju muž i ljubavnik, ili žena i ljubavnica. Meni je to bilo nuđeno kroz moje bivše veze, ali nisam pristajala - priča pevačica Indi.

Foto: TV Pink Printscreen

Novinarka Jovana Matić apelovala je na pevačicu Indi da progovori o svemu što je prolazila tokom svoje karijere.

Svi ti ljudi su prazni u duši i idu linijom manjeg otpora. Ne volim lažne odnose, ne volim ni komšinicu koja laže. Sa 35 godina sam prošla mnogo, i zato sada čvrsto stojim na nogama. Svašta sam prošla, svašta je bilo predloženo, ali uvek se pitam ja, a ne drugi. Žene moraju da se pitaju, a ne da pitaju majke i sestre. Sve je interes i ljubav je interes - dodaje Indi.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je ugušila sebe u braku, ograničavala se, kuvala peglala, a njen horoskop je vatra - dodaje astrološkinja.
Meni je od Boga dato da budem kamelenom, da se prilagođavam, a Dalili je vidim u prirodi da bude samo vatra. Njoj uloga domaćice nikako nije prijala - prokomentarisala je Indi.

Foto: TV Pink Printscreen

Novinarka Jovana Matić otkrila je interesantnu situaciju sa poznatim pevačem kojoj je prisustvovala:

Jedna mnogo poznati pevač je došao na nastup sa švalerkom i nije očekivao da će tu biti novinari i poprilično su bili šokirani, ona je stajala u prvom redu slikala i snimala. Ja sam se raspitala sa kim je u sobi, a oženjen je... Bio je sa njom, mnogo je poznat pevač, nisma ga uhvatila na delu, nisam mogla to da objavim, ali proveo je noć u sobi sa nepoznatom devojkom. Bili su soba iznad nas i svašta se tu nešto čulo, šteta što nismo imali kamere u sobi - priča novinarka.

Autor: M.M.