AKTUELNO

Evo kako su se snašli!

Irma Sejranić i Đole Kralj združili su se od samog početka "Zadruge 5" i važe za jedne od najbližih prijatelja na imanju. Njih dvoje su doneli odluku da zajedno nastupaju na večerašnjoj spektakularnoj "Zadrugoviziji", a nastupaju uz hit Viki Miljković, pesmu "Ti muškarac".

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi deo pesme otpevao je Đole, dok je Irma sedela za stolom obučena u odelo. Nakon prvog refrena Sejranićeva je pustila svoj glas. Đole ju je gledao senzualno, a zatim ustao kako bi odradio koreografiju koju su smislili.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceo nastup možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Nakon nastupa, usledili su komentari stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je zasmetalo kada si ustala, krenuo tvoj deo, a ti nam okrenula pozadinu... Lepo pevaš, trebalo je akcenat da bude na tebi. Đole, jesi ti pevač? - rekla je Vesna Đogani.
Bavio sam se pre muzikom, ali ne više - odgovorio je on.
Ideja vam je u startu fenomenalna, dobro ste razmišljali - dodao je Dejan Milićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Postojala je ideja koja se nije razdradila do kraja. Tvoja zadnjica mi nije zasmetala, jer su nam i pre pokazivali - istakla je Mia Borisavljević.
Nisam htela da se svađam. Vesna, gledala sam i ja u tvojim spotovima zadnjicu, ali okej - dobacila je Irma.
Vesna je sto posto bila u pravu - dodala je Maja Nikolić.
Mi ti samo dajemo savet. Prva strofa, treba da zapamtimo tvoj lik, a ne tvoje telo. Shvati kako hoćeš, ja neću da se svađam. Jeste bilo dosta zadnjica, ali eto, na tebi se skršila koplja - istakla je Vesna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja stvarno hoću da te vidim na sceni kako pevaš. To što si dobra riba, to je super, ali zamisli neku veliku zvezdu da nam okrene zadnjicu. A što se Đoleta tiče, maska ti tako dobro stoji, mislila sam da je neki Fantom iz opere. Mogu da zamislim kako uvijaš telo. Nastavi da se baviš pevanjem, potreban nam je sprski Azis - rekla je Maja.
Sledeća Zadrugovizija će da gori! - obećao je Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare stručnog i novinarskog žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Zadruga 5

#Zadrugovizija