AKTUELNO

Probili led!

Jednu od dve pesme na engleskom izvodi grupa koju čine Tanja Jovićević, Jovana Tomić Matora, Bane Čolak i Miki Đuričić. Njih četvoro se na večarašnjoj "Zadrugoviziji" predstavljaju pesmom Frenka Sinatre "Send in the Clowns", koju je obradila i Barbra Strajsend. Oni su večeras probili led i nastupili prvi.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su nosili maske klovnova. Miki, Bane i Matora su otvorili tačku tako što su okretali kišobrane, a zatim je Tanja počela da peva. Nastao je muk u studiju zbog njenog glasa i svi su Jovićevićevu gledali sa oduševljenjem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceo nastup možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Nakon nastupa, usledili su komentari stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Sasvim okej i korektno, svaka čast - rekla je Vesna Đogani.
Pre svega, predivan vokal, divno ispričana priča o klovnovima. Miki super odglumio svoj deo, Matora uvek super. Scenski nastup predivan, ali Tanja je otpevala savršeno... Odlično - dodao je Đole Đogani.
Ovo je kao na Brodveju. Tanja je naša najbolja džez pevačica, veličanstvena dama. Što se Mikija tiče, on je u svakom rijalitiju naš favorit. Izdrži do kraja, nemoj da razbijaš glavu o staklo - istakla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je pre svega jedan ozbiljan nastup vokalno, imate čast da imate Tanju. Ozbiljna ekipa, volim što nije neko po svaku cenu pevao, našli ste šta ko može da radi. Super - rekla je Mia Borisavljević.
Ja sam se uvek plašio klovnova, ne volim ih od malena, a onda ste izašli vi moji omiljeni likovi kao klovnovi. Bravo! Svaka čast - dodao je Dejan Milićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare stručnog i novinarskog žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Bane Čolak

#Jovana Tomić Matora

#Miki Đuričić

#Tanja Jovićević

#Zadruga 5

#Zadrugovizija