AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Bivša zadrugarka Maja Marinković pozanta je po svom britkom jeziku, pa je i ovog puta u emisiji "Ekskluzivno" pričala bez zadrške o svim aktuelnim temama.

Foto: TV Pink Printscreen

Marinkovićeva je svakako pojava koja lako upada u oči, a svojim izjava često podigne prašinu.

Ja sam neko ko se vodi srcem i koji je zaista iskren u svim svojim stvarima koje sam do sada radila. Kako se ljudi ponašaju prema meni, takva sam i ja prema njima, samo što to uzvratim duplo na ovaj ili onaj način - kaže Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja nedavno nazvala Dalilu Dragojević zlom, a kako sada kaže, nije promenila mišljenje i ponovo potkačila udatu zadrugarku.

Što se tiče tog trougla, Dalila-Dejan-Car, ja sam već rekla, za mene je Dalila monstrum. Nisam neko ko morališe, jer sam ja prva radila neke stvari koje nisu moralne, ali ja kao slobodna devojka sam mogla da radim šta god sam htela, iako mi ta sloboda ne daje sve to za pravo i opet ću to staviti kao neku svoju grešku. Ali ona kao udata žena, koja je prva moralisala svim devojkama, radi takve stvari na pola metra od svog muža, meni je to zaista katastrofa - priča bivša zadrugarka, pa nastavlja:
Mislim da bi Dejan trebalo da se malo drugačije postavi, po svaku cenu. Mora malo jače da odreaguje, kao muškarac. On je dobar, i te njegove situacije kada je komentarisao druge devojke, mislim da je to Dalila prouzrokovala u njemu, tu neku negativnu stranu. Deki je kao jedinka dobar dečko, ali mora se suprostiva i njoj i Caru, da lupi šakom o sto - zapaža Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Marinkovićeva je otkrila i kako bi ona reagovala da se nađe u sličnoj situaciji.

Ja sam dosta hrabra u životu, i neko ko zaista ne reaguje kada je neko dva metra, metar i žilet, ja odreagujem. Nije bitno ko je u pitanju, ako mi se neko zameri, ja krećen na tu stranu, mene ne interesuje šta i ko je u pitanju - priča ona, pa dodaje:
Ja bih pokidala sve! Znaš kako, svi kometnarišu moj ulazak, ali ako bih ja kročila u Belu kuču, od starta bi se promenila cela situacija. Nisam neko ko puca iz prazne puške, vi to najbolje znate - rekla je Maja kroz smeh u emisiji "Ekskluzivno".

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Maja Marinković