AKTUELNO

U nedelju će saznati sve!

Dalila Dragojević naredna je komentarisala klip i Dejanovu novu odluku o razvodu:

Jako je ružno što govori kako će u nedelju neku odluku da donese, kao da smo sad na nekom čekanju, previše je Dejan upaljen. Ja nisam mogla da znam da sam zaljubljena u Filipa, dok se nisam ni poljubila. Ako donese odluku da se razvede, ja ću vrlo rado potpisati. Ja to ne želim u rijalitiju, ne znam kako ću neke stvari da rešim kad izađem. Mene ne zanima ta podela imovine, ne razmišljam o kući, jedino o Tediju razmišljam, to je nešto moje. Ne znam kakav je osećaj posle razvoda - komentarisala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, na čekanju ste, kao što sam bio i ja - dobacio je Dejan.
Vidi, ti si već doneo odluku, možeš već sad saopštiti. Ja ću to potpisati i neću ti nikakav problem praviti. Da sam mogla da biram, ja ne bih volela da mi se to sve desi ovde. Mene on u ljubavnom smilsu ne zanima. Ja sinoćni video nisam ni gledala, bilo mi je glupo i onda su mi rekli da se videlo to. Ja sam rekla da se*sa nije bilo, samo neki pokušaj. Ne mogu da se opustim još uvek, on je napravio skandal, pobegao, pa se vratio. To su meni smešne situacije - govorila je Dalila.
Bilo je ružno i gadno videti se*s žene - dodao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne pričajte o mom se*su, sad pričajte o razvodu - pobesneo je Car.
Znači, bilo je se*sa - zaključio je Dejan.
Ona meni deluje nekada kao da ne priča iz svoje glave, skrene na neke leve teme za koje je niko nije ni pitao i onda dolazimo do svađe. Mi ni ne pričamo o tom papiru, nikada ne raspravljamo o razvodu, niti ja vršim pritisak na nju, niti je njoj to pritisak. Ja bih se, na Dejanom mestu, razveo još pre njenog ulaska u vezu sa mnom. Ja ga mogu razumeti, ta povređena strana i poteže te neke stvari - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da razmišljam njegovim mozgom, on je stariji od mene godinu dana, drugo, ja imam muža ovde... Dejan će u nedelju otići kod Darka, ja ću biti ta koja će vrlo rado potpisati - nastavljala je Dalila.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga