AKTUELNO

Pevačica nije ispoštovala dogovor.

Iako su izvršitelji pevačici Vesni Vukelić Vendi omogućili da dug od 300.000 dinara, zbog koјеg su joj plenili imovinu, plati u pet rata, ona nije uplatila ni prvu.Zbog toga će službena lica ponovo konfiskovati imovinu Vukelićevoj, protiv koje je u međuvremenu podignuta i krivična prijava, jer je sakrila popisane stvari za plenidbu. Krivična prijava podignuta je i protiv njenog supruga Branimira Banjca, koji je tokom poslednjeg pokušaja da im zeplene imovinu napao izvršitelja.

Vendi izvesnoj Dragani Blagojević mora da isplati 300.000 dinara po pravosnažnoj presudi, a prvu ratu, od 60.000 dinara, trebalo je da plati početkom novembra.

Foto: E-stock

- Dužnik još uvek nije isplatio svoju prvu ratu, iako je to trebalo da učini do četvrtog novembra. Poverilac je rekao da dužniku daje još nekoliko dana roka, a ukoliko ne izmiri deo duga koji je naveden za prvi mesec, pokrenućemo postupak izvršenja bez obzira na rok za isplatu svih pet mesečnih rata - rekao je sudski izvršitelj Nemanja Protić i dodao:

- Pevačica je zbog toga što je prethodni put sklonila popisane stvari za plenidbu dobila presudu u kojoj je najverovatnije novčano kažnjena. Inače, podneo sam tužbu zbog napada njenog muža na mene i saslušanje je bilo šestog novembra, a on je negirao optužbe. Uskoro će biti saslušanje svedoka advokata Dragiše Đorđevića, kao i Ivana Savićevića, pa će pravda biti zadovoljena - kaže izvršitelj kojeg je Vesnin partner napao u oktobru kada ih je zatekao da popisuju imovinu.

Foto: Facebook

To je, inače, bio treći put da izvršitelji dolaze u pevačicin stan. Kako Vendi u tom trenutku nije bila kod kuće, izvršitelji su bili prinuđeni da obiju stan.Podsećanja radi, pevačica je sebe u ovu situaciju dovela kada je na pijaci na Banjici prodavačicu Draganu Blagojević gađala jajima, a onda se i potukla sa njom.Kako bismo pitali Vesnu zbog čega nije platila prvu ratu, kada su joj već izvršitelji izašli u susret, pozvali smo je, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na telefon.

Autor: M. K.

#Vesna Vukelić Vendi

#pevačica

'