AKTUELNO

Hoće li je poslušati?

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Filipu Caru.

Filipe, valjda treba da ti je drago što imaš devojku koja misli i na sutra, a ne kao ti samo za trenutak - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad malo bolje razmislim, to je dobro i dobro je da ima takve navike. Ja kako živim napolju, ta njena ideologija njena se ne bi poklopila sa mojom idealogijom napolju. Ja sam bio u stanju da u jednoj noći potrgam sve pare koje imam. Tako gledam i ovde. Moja mama i sestra su kao ona, ja kao otac. Gledam nekad, da li je moguće da je sitničava toliko, takav nisam ja. Ali treba da imam tako u životu, računovođu... - objašnjavao je Car.
Ja nisam ni sitničava, ni ekonomična, nego sam neko ko ga je upoznao. Znam šta ga nervira i šta ga je iznerviralo prošle nedelje, kad se nije ošišao prošle nedelje. Isti je kao ja kad ne uradi nešto što je naumio. Kad je osvojio par hiljada na žurki, rekla sam da ću da ostavim sa strane, da imamo za frizera. On dok nije izvukao sve iz torbe, nije me ostavio na miru. Al sve kroz osmeh, uhvati me na emocije. I ja kao hajde. Ja nisam sitničava, škrta, nego smatram da kad kupimo hranu za 8.000 dinara, ne pojedemo je odmah. Ja ne jedem toliko, nisam proždrljiva. On je u stanju da sve pojede, pa da stane ispred ogledala i da priča koliki je. Ja napolju imam disciplinu kako funkcionišem - dodala je Dalila.
Da li ćete moći da funkcionišete? - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da će biti borbe. Ja sam opet sačuvala sa strane, smatram da ću moći, ne da iskontrolišem, ali da nađem balans neki - istakla je Dragojevićka.
Bolje sprečiti, nego lečiti. Care, ako voliš Dalilu, idi kod Drveta, sav tvoj novac da ide na Dalilin račun. Tako ćeš i dokazati ugovor. Odakle zna Dalila da on neće da prokocka kad izađe - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.