AKTUELNO

Haos!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Dejanu Dragojeviću.

Zašto ste se raspravljali ti i Đedović jutros?

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što sam rekao da se neću svađati kad oni hoće, nego kad ja hoću, on se uvredio. Njega ne smatram pod "vi", nego sve okolo. Ja sa njim uvek imam raspravu neku i razumem. Ali eto, prva Dalila očekuje da ja ustanem i da je vređam. Ja kad hoću da se svađam, ja ustanem i svađam se. Rekao sam mu lepo da nisam mislio na njega - rekao je Dejan.
To je bilo kad sam ja ustao i rekao da su svo troje foliranti jer se suzdržavaju. Njihove rasprave su mi postale smešne, niko mi tu do kraja ne kaže ništa. Jedino je Dalila pričala, ali je Car počeo da je sprečava. O tome sam ja pričao. Dalila je silom prilike folirant, jer je Car to tražio od nje, Dejan jer gleda šta će ko reći, a Car da bi sačuvao mir u vezi. Dejan je nakon tog izlaganja rekao: "Neću to da radim kad VI želite". A pričao je sa mnom. Mene baš zanima ko su to "VI" oko mene, kad ne vide mene samog. I šta ja to radim, a oni to znaju, a ne mogu da kažu. Da vidim te m*donje, hajde, budite mangupi - dodao je Đedović.
Ja i dalje stojim pri svome - dodao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda je Sandra branila Dejana, a nije ni bila tu. Jedino što sam mogao da zaključim da je zaljubljena. Ili pogrešno shvata naše drugarstvo. Eto, i da nisam u pravu, mora da stane na moju stranu. Nek se nastave Dejanova seljačka podbadanja, Sandrina pravdanja, nikad neću stati na stranu Dejana Dragojevića, Filipa Cara, Dalile Dragojević. Postoji samo jedna ličnost u državi iza koje bih stao i rekao da može da govori u moje ime, svi ostali su iza mene. To je moj celoživotni stav. Samo ljudi koji su mi prijatelji mogu da stanu u ravni sa mnom, i drugari su ispod mene. Samo prijatelji su u rangu sa mnom. Dejan mi je posle prišao i rekao da to nije mislio... Desilo se, dešava se i boljima, a ne Dejanu Dragojeviću, to je to. Može da se ljuti ko god hoće, ja stojim na svojom strani, a njima je bolje da budu uz mene - rekao je Đedović.
Sandra, Marko je rekao Dalili da ti želiš da ga prestigneš i da se takmičiš sa mnom - istakla je Ivana.
To nije istina. Neću da se pravdam, vreme će pokazati. Pogrešila sam što sam se umešala u raspravu. I nisam se umešala u taj "VI" deo. Kad je Dejan rekao da nije na to mislio, ja sam samo rekla da znam na šta je Dejan mislio. Ali sam pogrešila što sam se umešala uopšte u raspravu - ustala je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je pre neki dan rekla da će se napiti krvi svima koji diraju Dejana i Viki - ustala je Dalila.
Tu spadaju svi ljudi, osim Đedovića. Sad spavam sa tvojim mužem, dupljak sam - dodala je Sandra.
Nemoj prema meni takve scene koje si mi priredila, da sam ja morala tebi da se izvinim: Dalila nikad ne greši u svojom osećajima. Ti si dupljak. Ova žena nije smela da se upusti u odnos sa Markom, jer nije znala da li je Stanija načisot sa njim. A sad ne sme u odnos sa Dejanom, jer ne zna da li je on načisto sa mnom. Ja joj kažem, slobodno budi sa njim, samo nemoj da budeš dvolična - odgovorila je Dragojevićka.
Dalila je ovde u pravu. Sandra se zaljubila u Dejana, nije načisto, dva dana je posmatram. Ista je situacija kao što je bilo sa Anđelom. Zaljubljena žena tako reaguje - dodala je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mislim da je Sandra zaljubljena u mene, niti je to pokazala. Proveli smo trenutke koji su mi bili najteži, normalno da smo se vezali. Da li neko ne može da se saoseća sa mnom? Ona nikad nije rekla nijednu ružnu reč za Dalilu - rekao je Dejan.
Ona je p*čkica, ne sme da mi kaže. P*čkica, kao što je bila prema Staniji. Ona je osoba koja je ovde skočila na sto da kao Staniji pokaže kako je hrabra, ostal u šoku kako se neartikulisano ponaša. Đedovića je izdala. Moja tišina pokazuje ko sam ja, a tvoja galama ko si ti - poručila je Dalila Sandri.
Ti galamiš na mene od sinoć - odgovorila je Sandra.
Sad je odjednom Dejan bitniji od Đedovića, a prijatelji su ti obojica. Ne, Dejan ti je potencijalni dečko. Reci kako stoje stvari, da si se zaljubila u mog bivšeg muža, ja bih to prihvatila - govorila je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nećeš me posvađati sa Đedovićem, niti se svađati sa Dejanom preko mene - rekla je Sandra.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.