AKTUELNO

Ne može da oprosti svojima!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Dejanu Dragojeviću.

Kažeš da te porodica nije pozvala za vreme korone, da li si ti njih? Zašto porodica mora da trči za tobom, kad si ti pet godina trčao za svojom ženom?

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam u kontaktu sa tatom. Oni su svi situarani, njih je nekoliko, ja sam sam. Trebalo je da vide kako sam ja. Mene je sve uvek zanimalo, kako napreduju, uvek sam hteo da pomognem. Ja imam pravo da zamerim. Oni su se sada kao javili da budu podrška meni. Gde su bili kad je bila korona, ta velika moja mama i David? Odjednom su me zavoleli, šta? Korona je najstrašni za ceo svet, niko me nije nazvao - rekao je Dejan.
Pričaš velika mama, a Dalila te je izdala i ti i dalje ovako... Nelogično je - ubacila se Miljana.
Evo, sve pripišite meni. Ja sam kriv što ne tražim razvod, ja sam kriv što nisam nazvao porodicu koja me je ostavila. Ja ne mogu da slušam komentare od ljudi koji zavise od roditelja - pričao je Dragojević.
Ljubomoran si na vlastitog brata, ja to nisam videla. Voli da je žrtva - dodala je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mogu da razumem sve šta pričaju ljudi, kad stavite to na papir, to je tako. Ali vi moj osećaj ne možete da skapirate. Ne može Irma da oseti to i proživi to. Ne mogu da oprostim neke stvari. Idem kako će mi biti lakše kroz život, ali razumem šta vi pričate, ali ne mogu to da uradim. Šta da radim, ne mogu protiv sebe - istakao je Dejan.
Moje mišljenje, prvi susret Dejana i njegove porodice biće: "Valjda si video zbog čega smo bili u takvim odnosima". Da nisu podržavali Dalilu, da su imali predosećaj šta može da se desi njihovom sinu. Postoji mnogo situacija između braće, nije svima isto, braća se i ubijaju... Nije svima isto, ali ja sam siguran da ima jedna pesma: "Mrzim te, a ustvari volim". Nikad on neće moći da ne voli svog brata i majku. Jedina stvar je bila Dalila. Davidu nije lako da gleda svog rođenog brata u ovom odnosu. Siguran sam da su ih žene odvojile i da jedan drugom to ne mogu da oproste, ali vremenom će sve doći na svoje - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedoviću, da li bi Dejan pre oprostio Dalili preljubu ili porodici ovo? - pitala je Ivana Šopić Đedovića.
Dalili. Kao što je Dejan malopre rekao da dok nije emotivno čist, neće potpisati zahtev. Isto mislim da sada Dejan priča ono što misli da bi Dalila volela da čuje. Za razlog svađe sa svojom porodicom, rekao je da je to što oni ne vole Dalilu. Još uvek ima to u svojoj glavi da će imati mogućnost da joj oprosti za ovo. Kad ne bude imao, drugaćije će pričati - smatra Đedović.
Ja sam za njih bio tu! Kad su moju sestru nešto, ja sam se borio za nju, posle su me jurila tri auta. David nije dolazio to da rešava. Ja sam celu kuću uradio, znam gde šta tu stoji od igle do lokomotive. Ja sam bio za tu kuću i porodicu. Stvar preko koje neću preći je izdaja. Kad doživim izdaju, tako postupam. Ja nikoga nisam izdao, a oni su jedva dočekali da me izdaju da budu u novinama. Janjuše, situacija ne bi bila takva, da je moja maja stavila nas dvojicu i rekla da hoće da rešimo. Ali je ona stala na stranu Davida i njegove devojke. Sve dok sa sobom ne rešim neke stvari i dok se ne sećam nekih situacija gde su bili loši... - odgovorio je Dejan.
Ti najbolje znaš, ali mi mislimo drugačije - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljubav prema porodici je mnogo jača od budalaština. Meni majka da odseče ruku, ja bih joj oprostio, jer znam da bi imala razlog za to. Možda su oni pametniji od njega. Činjenice su na njihovoj strani, jesu bili u pravu - rekao je Đedović.
Jestre, Nostradamusi, posle pet godina. Ja ne idem protiv sebe - rekao je Dejan.
Kad se "očisti" od Dalile, biće drugačije. Evo, gledaoci na televiziji gledaju ko je u pravu - smatrao je Marko.
Nije bitno ko je u pravu - nastavio je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste. Ti i dalje pričaš ono što Dalila hoće da čuje, a njoj tište j*ja. Njoj je bitnije kako će Filip da pogleda u nju - rekao je Đedović.
Evo, šta treba da kažem, baš mi je drago što su se javili, podneću zahtev za razvod braka... Šta još treba da kažem? Moj odnos sa njima gledam isključivo na odnosu sebe. Ja sam imao problem sa njima i pre Dalile, sa Davidom par meseci nisam pričao, keva nije ni bila tu. Kad izađemo, da sedmo David, ti i ja, pa da čuješ šta se sve dešavalo, od A do Š. Ovo je moja jedinstvena šansa da izgradim sebe kao samostalnog čoveka. Da ako im oprostim sutra nekad, imam gde da odem. Dok sebe ne stabilizujem narednih godina, ne treba mi niko. Oni bi me zaustavljali. Neću nikoga da imam u podsvesti, da očekujem nešto, jer znam da mi neće pomoći kako treba, je su me već izdali. Trenutno hoću ovako - istakao je Dejan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.