AKTUELNO

Kome je trn u oku?!

Mladi političar Draško Stanivuković mesecima unazad puni stranice žute štampe, zbog mnogobrojnih afera sa poznatim damama, a najviše se pisalo o njegovom odnosu s pevačicom Kijom Kockar, a potom i folk zvezdom Tanjom Savić, od koje se ne razdvaja.

Foto: INSTAGRAM.COM/DRASKOSTANIVUKOVIC, INSTAGRAM.COM/KIJAKOCKAR

Iako je Kija svojevremeno demantovala da je s Draškom imala "nešto više", sada ga je ponovo pomenula, i to na Tviteru. Kija se, doduše, sada nije osvrtala na glasine o njihovoj ljubavnoj romansi tokom leta, već na zanimljivu činjenicu - da najveći broj korisnika Instagrama, koji ovih dana pokušavaju da joj sruše lični nalog na ovoj društvenoj mreži, prati baš Stanivukovića.

420 profila što mi uporno prijavljuju profil sam dostavila VTK, pa dovoljno da se jedna osoba nađe. A kako znam da je 420 profila i koji su... Koga sve prate znam. Ostalo će sve po zakonu da ide - napisala je Kija na Tviteru, a potom se udubila u analizu korisnika Instagrama koji žele da je sklone s te mreže.

Foto: Pink.rs

- Za Instagram... Prate recimo Draška Stanivukovića, Milicu Pavlović... Imam ceo spisak profila, a sada ima i policija. Prate Lunu, Slobu... Pardon, 450 profila - objasnila je Kija, koja je iznela precizne podatke.

- Draška 128 profila, Milicu 70... Nemoj da mislite da stvari ne mogu da se saznaju, a pogotovo ja! A zamisli, imaš krivičnu prijavu za ovo... Blam - poručila je ona.

Ima neka tajna veza?

Podsećanja radi, nedeljama unazad svi bruje o ljubavnoj aferi Draška Stanivukovića i pevačice Tanje Savić. NJihova veza, po svemu sudeći, traje već duže vreme, a letos su imali kratak prekid, pišu mediji - baš u periodu kada je Pink.rs na Crnogorskom primorju uslikao političara u prisnom odnosu s Kijom Kockar.

Foto: Privatna arhiva

Kija i Draško su pokušali da zataškaju čitavu priču tako što će se otpratiti sa Instagrama, međutim brzo su raksinkani. Političar se ovim povodom nije oglašavao, dok je Kija tada u medijima demantovala da je s Draškom u vezi.

Autor: D.T.

#Draško Stanivuković

#Kija Kockar

#Tanja Savić