AKTUELNO

Hit!

U toku je radio-emisija "Amnezija", a današnji domaćini su Mateja Matijević i Bane Čolak. Sledeći gost je bio Miki Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde odmah na početku da pričamo o ekipi koju si sastavio. Fudbalski tim sačinjen od devojaka, možeš li da nam pojaniš malo zašto je takav izbor? - pitao je Čolak.
Marijana me podseća na golmana. To je Mateja rekao, jeste jer Marijana voli da prima - rekao je Miki.
Dalila i Irma su štoperi, jer deluju tako opasno i jako, kad krenu da rešetaju, tu nema odbrane - nasmejao se Đuričić.
Levi bek je neko nebitan, a desni je moderni desni bek, Sandra Rešić koja se ubacuje u napad. Ona je bitan šraf i zaslužuje da bude u prvih jedanaest, ona čas napada čas brani. Matora je levi bek, teško je naći takvu osobu, a samooj sebi ne valja. Umesto da uživa ona postane predmet sprdnje - govorio je Miki.
Tara je zadnji vezni, ali... Zna često da kiksne ali zna i da ubode, zaslužuje da bude u timu - rekao je zadrugar.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica takođe isto bitan igrač, sa sredine terena. Pratimo ko ostavlja utisak, ko dobija pitanja. To je pozicija gde možeš iako si slabiji igrač da budeš u pobedničom timu. Viki je takođe u toj situaciji. To si igrači koji mogu da daju go, ali i ne moraju. Viki može do kraja da bude to što jeste, sadje sa Osmakčićem, treba da bude zajedno dok mu je lepo - naveo je Miki.
Najvažniji igrač sa brojem deset, Miljana je neko ko zna da da pet golova, ali je sklona povredama. Kad je u formi onda je najjača! Deniz, podseća na Žigića, što facom što visinom, od nje se tel očekuje haos i da zablista! -nastavio je Miki.
Anđelu sam stavio, ali ne znam zašto uopšte - nasmejao se Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

U radio je uleteo Stefan Karić, ne bi li objasnio podelu igrača sa muške strane.

Dvoumili smo se oko golmana, mislili smo da možda može da bude i SSale luks jer voli na liniji da bude - smejao se Karić.
Đedović zasližuje da ude u timu s obzirom na njegovu ulogu u rijalitiju. Još uvek nije dobio žuti karton! Osmakčić je druga vrsta štopera, onaj jaki i snažan, nije puno pametan za igru. Takvo mu je bilo i učešće u rijalitiju, ide za loptom tamo vamo, odleti mu lopta tamno negde dok ne nađe onu pravu. Mensur, ofanzivni igrač, ali često ume da da gol, skoči glavom i odradi to. Ne odgovaraju mu mali i niski igrači, ali ume i on da centrira - govorio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače je ozbiljan tehničar, to možete videti i u popodnevnim časovima - smejao se Karić.
Mihić je na sredini, čuva loptu dugo, ali kada treba da ide u akciju nigde ga nema, sve use*e. Dobar dribler, kada treba da napadne on doda loptu protivniku. Što se tiče špica, ko će ako neće Car, dobar je da udari glavom, ali nekada i šakom. Dejan je drugi žpic, nije neka tehnika ali je uvek tu na pravom mestu - govorio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku:

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga