AKTUELNO

Otvorila dušu!

Bivša zadrugarka Stanija Dobrojević nedavno je izašla sa velelepnog imanja. Nakon boravka u Zadruzi mnogo se spekulisalo o njenom odnosu sa Markom Osmakčićem, koji je i obeležio njeno učešće u Zadruzi 5. Koje je komentare i kritike dobila od svog dečka Marka Markovića, koje planove ima za budućnost otkrila je eksluzivno za Pink.rs. Takođe, progovorila je o svim gorućim temama koje su obeležile petu sezonu rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Već neko vreme si van rijalitija, kako se osećaš?

Super se osećam generalno, malo sam umorna sam i nerviram se oko radova u stanu. Stan je u fazi grubih radova, trebala sam već da se uselim, ali eto nadam se da ću Novu godinu da dočekam u svom novom domu. Skućavam se, za početak bićemo tu Marko, Pablo i ja. Naša mala porodica.

I dalje si sa Markom Markovićem... Planirate li možda proširenje porodice?

Daće Bog, ali polako. Nigde ja ne žurim, kao što ni u čemu nisam nikada žurila, tako neću ni sada, ali biće naravno.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je imao neke zamerke na račun tvog druženja s Markom Osmakčićem?

Najviše mi je zamerao garnituru, jer je Marko sedeo mnogo blizu mene. Stalno je pratio strimove, nervirao se i pratio šta mi sve to pričamo, jer su sastanci predugo trajali. To je bila jedina zamerka. Skoro sam ga uhvatila kako gleda strimove, valjda navika ostala. Komentarisao je kako da sam ostala ne bi mogao da podnese zadatak, ono vezivanje sa lisicama, to bi mu jako teško palo.

Foto: Jelena Simonović, E-Stock/Momir Čubrilović

Iako ti Marko veruje, da li je u nekom trenutku posumnjao u tvoju ljubav i to šta bi moglo da se desi, da si duže ostala?

Devet meseci je dug vremenski period i dešavaju se nepredvidive stvari. Marko zaista nije sumnjao u mene ni u jednom momentu i bio mi je najveća podrška kad sam trebala da uđem. Porodica i svi su bili protiv da se vratim u Zadrugu, tako da je on bio jedina podrška, samo mi je rekao: "Ljubavi, ja ti verujem". Da je možda u nekom trenutku bio protiv toga možda ni ne bi ušla. Da sam ja njega trebala da pošaljem, mislim da bih bila mnogo više na iglama, dok je on totalno drugačiji. Ali da su mu neke stvari bile prijatne i nisu...

Foto: Instagram.com/stanijadobrojevic

Osmakčić je sada sa Viki, a tu se svako malo umeša i Marijana, koja se svađala sa Viki. Kako ti se sve to čini?

Ne dopada mi se to kako je Marijana iskomentarisala Viki, to je bilo jako ružno. Što se tiče Markove veze sa Viktorijom, to je neka lajt veza, nemam ništa protiv. Podržavam ako njemu to odgovara. Samo u momentima kada Marko ima rasprave, mislim da treba da se postavi prema njemu kao devojka i treba da ga smiri i da bude uz njega.

Da možeš sada Marku nešto da došapneš, šta bi to bilo?

Apsolutno sam mu već sve rekla. Rekla sam kada uđe u crveno da se seti sve šta sam mu govorila. Mislim da on i te kako ume i da spusti loptu, jedino je, eto taj sukob sa Mićom otišao malo predaleko, ali nije lako njega istrpeti.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedavno je bivša zadrugarka Nataša Radan navela na svom Instagram nalogu, da je Sandra Rešić imala intimne odnose sa Vuk Mobom, šta ti kažeš?

Ne mogu to da zamislim, stvarno sam neupućena. Sandru sam doživela kao ozbiljnu devojku, talentovanu koja je obrazovana i normalna. Ne verujem da bi ona sebi to dozvolila, to je moje mišljenje.

Svi bruje o Dalili, Dejanu i Caru. Kako ti gledaš na taj ljubavni trougao?

Svako treba da radi prema svom nahođenju. Kad sam bila tamo rekla sam joj da dođe sebi dok još ima kome. Nisam znala da će toliko da zavlači Dejana, mislim da je sve to mogla na drugačiji način, da se ne ogreši o čoveka koji je toliko voli i veruje. Volela bih da vreme učini svoje, da se Dejan otrezni od svega, mislim da je i dalje u šoku. Da posle pet godina života sa nekim, gledaš svoju voljenu osobu sa nekim na garnituri u tom odnosu, zaista nije normalno. Dobro se on nosi sa tim, s obzirom na to kako bi neko drugi reagovao.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević, Pink.rs

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga