AKTUELNO

Najteže mu pada nadimak!

Ognjen Amidžić je ovog utorka pred milionskim auditorijumom televizije Pink, ugostio više nego aktuelnu ekipu, i to glavne aktere popularnog filmsok ostvarenja ''Južni vetar - Ubrzanje''.

Foto: TV Pink Printscreen

Glavni glumci, Miloš Biković i Miodrag Radonjić ovom prilikom u ''Amidži Šou'' otkrivaju šta im je najteže palo tokom snimanaj filma.

Teško je to kad snimaš noću u vodi te akcione scene. Neke scene su ti teške fizički, neke emotivno - priča Miloš Biković.

Ono što je posebno šokiralo milionski auditorijum i fanove ovog filmskog ostvarenje, jeste da Miodrag ne voli svoj nadimak ''Baća''.

Meni je najteže kad me ljudi zovu Baćo. Generalno sam uživao u snimanju filma, nisam imao teške trenutke. Više sam kao profesionalac razmišljao da ne preteram i da nađem meru u humoru. Biković mi je mnogo pomogao, jer neki humor ne može bez partnera. Mi se dogovorimo i to ispadne odlično - dodaje Miodrag Radonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

Miloš Biković otkriva i da Miodrag i on dobro funkcionišu još od studentskih dana.

Mi dobro funkcionišemo, još od fakulteta. Dobro je kad imaš dramu i komediju, to onda funkcioniše kao neki mehanizam. Baća je u ovom ludilu došao do svog vrhunca humora i svaka mu čast - priča Miloš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.