AKTUELNO

Ludilo za crnim stolom!

U toku je igrica u kojoj su zadrugari podeljeni u dve kolone i takmiče se jedni protiv drugih. Poenta je da onaj koji prvi prepozna izvođača i tačan naziv pesme, razbije sebi jaje o glavu i proba da pogodi, a pobeđuje onaj tim koji ima više pogođenih numera.

Sledeći par koji je stao prsa u prsa bili su Miljana Kulić i Mensur Ajdarpašić, a pesma koja im je bila puštena bila je pesma Šabana Šaulića ''Hvala ti za ljubav''

Prva je razbila jaje Miljana, pa je dobila i poen, jer je znala koja je pesma u pitanju, koju je i otpevala do kraja emitovanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći par bili su Sanja Grujić i Nikola Grujić Gruja, a pesma koja je bila puštena bila je od Halida Bešlića ''Okuj me care''. Gruja je znao pesmu, pa je razbio jaje o svoju glavu i pogodio pesmu i time je svom timu doneo jedan poen više.

Foto: TV Pink Printscreen

Deniz Dejm i Sandi Kojić su sledeći stali jedno drugom na crtu. Puštena im je pesma Mileta Kitića ''Zašto baš ti'', koju je prvi pogodio Sandi.

Foto: TV Pink Printscreen

Irma Sejranić i Bane Čolak stali su na svoje pozicije, a njima je puštena pesma Indire Radić ''Dve muzike'', koju je ovoga puta, Irma znala i prva tim povdom razbila sebi jaje o glavu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: N.Žugić