AKTUELNO

Iako je u drugom stanju, bivša farmerka je stavila tačku na ljubavnu romansu sa manekenom.

Pevačica Marija Ana Smiljanić i maneken Filip Đukić svoju ljubavnu romansu otpočeli su pred kamerama najgledanijeg rijalitija u regionu ''Farma'', a po izlasku sa imanja svoju vezu nastavili su i napolju.

Foto: E-stock

Njihova veza bila je burna i puna iznenađenja, a Filip je Mariju Anu nedavno i verio. On su posle toga na kratko prekinuli svoju romansu, da bi se ubrzo i pomirili, a onda je par dospeo u žižu medijskog interesovanja zbog pevačicine trudnoće. Međutim, ovog puta, kako Pink.rs saznaje, popularni rijaliti par definitivno je završio svoju ljubavnu bajku.

- Marija Ana je donela odluku da definitivno ostavi Filipa. Ona nije mogla da trpi više Filipovu ljubomoru i scene koje joj je pravio u javnosti. Otkad mu je rekla da ne želi više ništa sa njim, on je pao u depresiju. Ne može da prestane da misli na nju, uhodi je i prati na svakom koraku. On pokušava na sve načine da je vrati, ali mu ne uspeva. Pre oko nedelju dana je na njen zahtev morao da pokupi svoje stvari i iseli se iz njenog stana na Kanarevom brdu gde su živeli zajedno. Ne znamo šta će biti sa bebom, ali je ona čvrsto odlučila da stavi tačku na svaki kontakt sa Filipom - rekao je izvor blizak paru za Pink.rs.

Autor: M. K.

#Farma

#Farma 7

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#pevačica

#rijaliti

'