AKTUELNO

Otvorio dušu!

U toku emisije "Pretres nedelje", a voditelj Milan Milošević započeo je novu temu i podigao je Dejana Dragojevića.

Kako si? - pitao je Milan
Dobro sam, bolje sma maksimalno, svakog dana se pomera graica. Imam nešto što me tišti u grudima, ali i to se smanjuje - rekao je on.
Svestan si da od toga nema ništa? - dodao je voditelj.
Da svestan sam da je to to - odgovorio je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si se osećao kad je tražil razvod po hitnom postupku? - pitao je Milan Milošević.
Mislim da je to bila nemoć. Bilo je ružno i nije za kamere. Još gore je bilo što povlači jer je Car to rekao, valjda sama znaš hoćeš ili nećeš. Bude loša situacija, pa se desi još gora - rekao je Dejan.
Promenio si krevet, zašto ne promeniš garderobaer? - upitao je voditelj.
Promenio sam, meni je lakše nego njima. Hteo sam da sve ide mirnim tokom. Garderober neću da menjam jer imam selektovane stvari. Od mene šta sam mogao, dosta. Meni ona ne smeta, sretnemo se. Niti ja obratim pažnju na nju, niti ona na mene. Ako hoće da se šalte, neka se šalta, meni ne pada ne pamet... Kad idem u garderober neprijatne su situacije, ali šta da se radi, ne radim ja. Mislim da će biti blaža varijanta svaki put kad prolazim - govorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si sada svestan zašto je Dalila tebe prestala da voli? - pitao je Milan Milošević.
Ja greške nisam imao, nisam imao ni propuste. Verovatno joj falilo to nešto da se dobacuje sa strane. Više nije na meni, niit je moja briga. Šta sam mogao da pružim, pružio sam i više od toga. Bilo mi je krivo kad ti dođeš i kažeš da živi dva života, a ja ne mogu da kažem da tebi verujem. Došla je situacija kad je on rekao da ima bludne misli, ja sam joj rekao kad smo ušli u pušionicu da mora da prekine taj odnos, ona je rekla kako nije čula i nije prekiula odnos. Gjio sam nadu da su to hirovi i da će joj proći. Pustio sam situaciju. Ja sam imao o njoj izgrađeno mišljenje, ali srušilo se, prah i pepeo. Pokušao sam da ispeglam neke situacije, sinoć sam rekao šta može biti, šta će se videti i šta je cilj - pričao je on.
Ja nisam znao da si bilo šta zamerio - dodao je Đedović.
Kad sam je polio voodm, rekao sam je l' moguće da opet ptričaš sa njim... Video sam da ona neće da odustane od toga... Bilo mi je u cilju da zaštitim nju, a obilo mi se o glavu - nastavio je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta vidiš kad pogledaš o njenim očima? - upitao je Milan Milošević.
Razdragana je, prijalo joj je da je iritanta, više bi volela da je prva, ali posle će se iznervirati. Gotivna joj je noć zbog podele budžeta. Postoje situacija na koje ću da odgovorim na provokacije. Vagam od svake situacije, hoću da ima efekta i da bude zvučno, jer sam lagao mesec dana. Nije fer prema ljudima koji su me zavoleli, biću iskren. Meni se gade neke situacije, a kad je pogledam smešna mi je. Nisam rekao da sam prstao da je volim i da je mrzim. Ima situacije kad mi je gadna, jahačica apokalipse. Uradila je šta je uradila, sama sebe da li je ukaljala... Bitno je da sam ja sebi čist, njoj na dušu sve ide. Mene nije unazadila, trebalo mi je vremena da shvatim. Sama je rekl da bi me prevarila napolju, tinjalo je u njoj. Svako nosi svoje vreme. Kad bih pričao drugačije lagao bih sebe. Da je ona meni na prvom mestu, ja bih reagovao na nešto što sam čuo u raspravi danas - govorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga