AKTUELNO

Nije želela nove sukobe!

U toku je emisija Pretes nedelje sa Milanom Miloševićem. Voditelj je dao reč Mikiju Đuričiću na temu trećeg mesta na anketi za najiritantniju ličnost koje je pripalo Mensuru Ajdarpašiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne komentarišem mnogo ljubavne veze, jer meni niko sreću ne kvari sa svojim odnosom. Gledaci gledaju sa druge strane jer vide sve. Promenio sam mišljenje o njihovoj vezi i ne volim više da se upuštam. Stalno govoriš kako je naivna i čedna, a kada dođu određena pitanja, ispadaš lažov. Trudim se da ti pričam realno, da ti ukažem da te stvari ne radiš. Ne možeš da tražiš od Milice da se kune, a ni sam ne veruješ u to. Ja za tebe smatram da si mlad i glupav, tako da opravdavam to na neki način. Nisi ti lud, ti znaš da Milica laže u nekim situacijama, a govoriš je da izvadi krst i da se zakune. Pričaš jedno a radiš drugo, to je ono najgore što ljude iritira. Ne treba pojedince u kući toliko da iritira njihova priča, ako je voli, neka je voli, njihova veza nikoga ne ugrožava, on u principu zna šta mu mislim - govorio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan Milošević se vratio u Belu kuću i otkrio zadrugarima ko je drugi na listi najiritantinije osobe koju je publika izabrala.

Miljana, Dalila je na visokoj drugoj poziciji, gledaoci su glasali i ona je dobila neverovatan broj glasova, šta misliš zašto je to tako? - pitao je voditelj.
Iritantno je to što je lagala, to što je govorila sve ono o Dejanu, klela se u večnu ljubav a onda se zaljubila u Cara. Dva dana pre nego što ga je ostavila meni je govorila da je lep, da je lutkica i da nikada ne bi mogla da ga ostavi. Mnogo ga je lagala, smeta i kada ustane da priča. Sve je kontradiktorno uradila u odnosu na ono što je govorila da su njeni stavovi - odgovorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Imala si razne sukobe sa njom, kako komentarišeš njenu visoku poziciju na ovoj anketi? - pitao je voditelj.
Kada sam navodila svoje mišljenje nisam bila iskrena. Ona je svakako prva na mojoj listi. Govori gnusne stvari, govori kako sam ružna, odvatna, komentariše moje pevanje, nos i ponašanje. Misli da je vrednija od svakoga ovde, da je najbitnija. Nikada joj neke stvari oprostiti neću, ona je žena koja ima toliko zla u sebi da je to nemoguće. Dejana je toliko povredila, gledaoci sve vide, sve je jasno kao dan. Danas me je toliko izvređala, ali nisam htela ni da komentarišem. Nisam htela nju da navedem da ne bude da vas opet maltretiram, diram i čačkam, jer ste mi nebitni zaista - govorila je Čaprićeva.
Milane, drago mi je što gledaoci sve vide - dobacila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga