AKTUELNO

Jedna estradna ličnost pokušava da osvoji Luku.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović nisu jedini par sa estrade kojem vizionar Rade Živanović iz Mladenovca ne vidi svetlu budućnost.

Prema njegovom predviđanju, pevačici Nataši Bekvalac vezu s Lukom Lazukićem rasturiće ni manje ni više nego koleginica sa estrade.

Foto: EKSKLUZIVno

Nataša, prema Živanovićevim rečima, i ne sluti da se u njenom okruženju nalazi žena koja već na sve načine pokušava da se dočepa njenog dečka.

- Nataši će koleginica rasturiti vezu s Lukom. On je lep čovek i dopada se mnogim ženama, ali jedna je već krenula da ga osvaja i to radi Nataši iza leđa. Ta pevačica je bacila oko i strpljivo čeka svojih pet minuta. Pravi se da je dobra s Natašom, a zapravo samo želi Luku. I on će biti na teškim mukama i iskušenju. Vidim skandal ogromnih razmera, koji će uzdrmati ne samo njenu porodicu nego i celu estradu. Neki će se naslađivati, a drugi likovati - tvrdi Rade.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

On navodi da će Nata za zamku koleginice sa estrade saznati kad bude bila u inostranstvu.

PROČITAJTE JOŠ: NEĆE KOD NATE! Luka otkačio Bekvalčevu! (FOTO)

- Na poslovnom putu će je dočekati šokantno saznanje. O tome će je obavestiti sestra ili majka. Njih dve će tu pevačicu raskrinkati i Nati priložiti sve dokaze. Luka i ne sluti da će se naći između dve vatre, jer je ova već počela da ga osvaja. Vidim da je njemu neprijatno da o tome razgovara sa svojom devojkom, ali i da izbegava da bude u društvu kad su njih dve zajedno - završava Živanović.

Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#pevačica

'