AKTUELNO

Neočekivano!

Dalila Dragojević se našla u ulozi vođe, pa je došlo vreme da podeli zadrugarima budžete:

Srednji budžet dobija Bane Đokić. Znam da ima dobro mišljenje o meni, ja o njemu isto imam pozitivno mišljenje, iako sam mislila da voliš da se uvlačiš ljudima, a onda ih izdaš - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći srednji budžet ide Anđeli. Ona je neko sa kim nisam imala nijedan konflikt, ali sam shvatila onda da sam dozvolila da me počupaš onako za ruku. Za tebe smatram da si jako pametna devojka i da neke stvari sebi ne bi trebalo da dopustiš. Mislim da ste od strane Sandre Čaprić ugašene, iako ti pokušavaš da se idzigneš. Situacija koja je sa Matejom... Mislim da ne treba da se vređate. Kod tebe me samo nervira piskav glas. Ova (Sandra) vam izgleda kao mama, a Magdalena i ti kao dve glupe ćerke - komentarisala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći mali budžet ide Belom. On je čudan čovek, ne znam ni kako bih ga opisala. Ostao je bez hrane, cigareta, čudan si... Imaš čudna uskakanja u neke priče, znam da si neko ko ima mnogo toga da kaže, ali ti se za crnim stolom nešto desi, pogubiš se - nastavljala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći mali budžet ide Krletu. Razočarao si me kada si ukrao budžete od žurke, pre toga si kod Filipa i mene došao u izolaciju da nas pitaš da li želimo da učestvujemo u tome. Nisi došao tada da mi daš ni za koka kolu, ja sam te večeri ostala bez ičega. Jednostavno ne provodim vreme sa tobom, jednom sam te samo videla u Budvi - govorila je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet za Mensura. Smatrala sam ga kvalitetnim momkom, bila sam tu za njega, nekako se pogubio. Pretrpeo je to što jeste, ali svako trpi onoliko koliko sebi dozvolio. Dozvolio si to što jesi sa Tomovićem, sa Minom, a u ovoj sezoni si me povredio na neki način, jer neke reči do tebe nisam očekivala. Osećam da me voliš i da te značim, isto tako smatram da ne opravdava moje postupke, ali mislim da nije legitiman da mi to zameri. Rasplačeš me kada mi aludiraš na neke stvari na koje ne bi trebalo da aludiraš. Po mom mišljenju si dobar momak, ali si se zavozao i želiš da ispadneš jako pametan. Samo treba da budeš stari Mensur. Dala bih ti veliki budđet, ali imam samo još jedan - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga