AKTUELNO

Niko ovo ne očekuje!

U toku je podela budžeta novog vođe Dalile Dragojević. Dalila je sebi dala veliki budžet, a onda je došao na red da budzet dobije Marko Đedović:

Veliki za Đedovića, on i ja smo bili bliski u zadruzi 3, a onda smo se posvađali zbog Dejana, ja sam tada njega ostavila po strani, iako nisam trebala. Kada je ušao u Zadrugu 5, ja sam ga zagrlila i izvinila mu se za sve. On mene toliko voli i osećam da me štedi od nekih komentara, verujem da će biti pucanja i da će mi reći svašta, ali sprema sam na to - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći veliki budžet ide mojoj najboljoj drugarici Matoroj. Imale smo mi dosta svađa, ali nikad jedna drugoj nismo okrenule leđa. ONna se ovde jako zaljubila, ali opet u pogrešnu osobu. Ispada kao da je psihopata, a onda se nju tuku i povređuju. Ne treba to da dozvoljavaš, ja ti želim da budeš ona stara Matora, i da ti nikad ne dozvoliš da te neko povredi - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Milicu ide srednji budžet, ja tebe gotivim. Rekla si mi šta sam ti bila napolju i moram da kažem da smo imali samo jedan sukob, ali nema veze.. Ti jesi mlada, ali nisi manje inteligentna. Namazana si, i smatram da neke stvari radiš iskuljučivo ugledajući se na druge ljude. Govoriš moje rečenice, i meni je drago zbog toga, kao što sam rekla ovde ću biti najgora, a napolju najbolja. Bila si pod nekim instrukcijama, ali si se zaljubila. Kosi ti se sve, a ja ti želims reću iako mislim da će ti biti pakleno. Počela si da iznosiš svoje stavove, ali nemoj da lažeš. Imaš probleme u svom odnosu, ali pream meni si okej - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Autor: N.B.

#Zadruga