AKTUELNO

Šok nad šokovima!

Miljana Kulić, vidno uznemirena, našla se na razgovoru kod Darka Tanasijevića, a ona se potrudila da potpuno smireno govori o turbulentnom odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom:

On je pričao kako mu se sviđa što sam ja bez dlake na jeziku, sada mi stalno prebacuje te svađe. Gde je onaj Zola, što je rekao da me voli najviše na svetu? Juče mi je pretio da će da pobegne, večeras mi je rekao "Da li ti planiraš da nastaviš da komentarišeš?", ja sam mu rekla da planiram, onda mi je rekao kako mi je sve bitnije od nas dvoje i da smo završili. Ispada da je izabrao Cara - otkrila je Miljana na samom početku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam juče imala taj okršaj sa Carem, Zola ima problem, jer Car ustane kada ga pogodi istina... Pozadina cele priče je da se ona udala za Dejana zbog oca, a svašta je radila, naravno da ću ja to sve iznositi. Nikada nisam imala Zolinu zaštitu, očigledno nije sposoban za to, ali nisam želela da me sputava. Rekao mi je da Car to ne zaslužuje, jer on mene nije komentarisao kad je trebalo. Samu sam sebe šamarala, kada je Car rekao Damiru da će mu je*ati bolesnu majku, kako bi ozdravila - nastavila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da ima vremena za našu svadbu, jer je on dobar prema meni samo dve nedelje, želela sam da se pokaže prema meni i mom sinu. Evo, vidiš kako se pokazao. On kad me ostavi, ne prilazi, a ja kad ga ostavim, ja sam ta pačavra, koja ga moli - završila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga