AKTUELNO

Nikoga nije poštedela!

Irma Sejranić detaljno je analizirala sve međuljudske odnose i aktuelna dešavanja u kući, a kod Darka Tanasijevića prvo je komentarisala Milicu Veselinović i Mensura Ajdarpašića:

Ja bih Mensuru dala priliku, on je očekivao da se ja samo sa njim družim, ali ja sam želela na početku rijalitija da se malo upoznam sa ljudima. Mislim da Mensur nedostatak ljubavi pokušava da nadomesti se*som. U suštini, prava ljubav je bilo ono sa Minom, obostrana. Mislim da je Milica bila njegov fan, ova veza je iz interesa, nema tu šta. Ja ovde još dečka nisam našla, a ona je odmah imala se*s sa Mensurom - rekla je Irma na samom početku.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da još nisam našla dečka, zato što se plaše ove vatre, ja volim da je muškarac malo muževan - dodala je Irma, pa se osvrnula na Dalilu i Cara:
Car je Dalilin tip, mislim da će se pored njega osećati ženstveno, postala je nežnija i ženstvenija. Muškarci često zaborave na nas - prokomentarisala je Irma.

Darko ju je zatim pitao šta misli o Sandri Rešić:

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je jako uplašena, povlači se kad je u trouglu, nije znala šta će reći, baš je bila situacija sa Dalilom i Tarom. Ne stoji iza sebe i svog postupka, prepala se - rekla je Sejranićeva.
Koliko ti je bilo teško da otvoriš dušu i otkriješ one jezive detalje o svojoj životnoj priči? - pitao ju je Darko.
Jao, Darko, nisam izneo ni polovinu. Bilo mi je malo teško, nisam znala kako će me zadrugari posle toga gledati. Shvatam sad koliko sam sazrela i to je sve jedna velika lekcija u mom životu, koja me je izgradila kao ličnost, sama sam pobedila te traume. Nikome ne bih poželela onome što sam ja preživela. To je morbidno - priznala je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga