AKTUELNO

Smogla snage da progovori!

Legendarna pevačica Vera Matović smogla je snage da ispriča svoju potresnu ispovest pred milionima gledalaca televizije Pink, što možete gledati upravo u ''Premijera -Vikend specijalu''.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je ovog nedeljnog popodneva gost u ''Premijera - Vikend specijalu'', gde će ogoliti dušu o svom životu i u velikom intervjuu sa Nemanjom Vujičićem izneti bolne detalje koje javnost do sada nije znala. Pored svog života i karijere, Vera je progovorila i o teškoj nesreći koju je svojevremeno doživeo njen suprug, a sve detalje gledajte danas na TV Pink.

Biće gorkih suza, ali i pesme, kao što smo već navikli od Vere.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored Verine potresne ispovesti, premijerna ekipa i ove nedelje spremila je mnoštvo iznenađenja u petočasovnom putovanju kroz svet poznatih. Neprevaziđeni voditeljski duo Tijana Prica i Bojana Lazić i ovog nedeljnog popodneva pozdraviće gledaoce iz već dobro poznatog studija sa najgledanije televizije ''Pink'', dok će reporter Nemanja Vujičić i ovog puta biti na svim udarnim lokacijama sa najpoznatijim ličnostima domaće i regionalne javne scene.

Video: TV Pink Printscreen

Ne propustite najnovije izdanje emisije "Premijera - Vikend specijal" koje je na programu televizije Pink danas od 13:30 časova!

Autor: M.M.